‹‹‹ vissza Lulu adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta TDetti gazdi (Lulu), 2011. July 30. 22:31:04 #17017

Egy kis beszámoló :)

Sziasztok Barátaink!

Mostanában kevesebbet vagyunk ezért Elnézést kérünk mindenkitől.
Mostanában elég rossz idő van felénk, és nem nagyon tudunk úgy játszani mint a jó időben. egy kicsit mesélek mi történt velünk a héten.

Felénk az idő hol ilyen hol olyan. Kiszámíthatatlan. A hét elején is délelőttönként esett délutánra pedig kisütött a nap. Reggelente szomorúan néztünk ki a házunkból, hogy ma nemigen lesz hancúrozás, de délután pedig sütött a napocska és játszottunk. Hétfőn és kedden nem nagyon voltunk kint a nagy udvaron, mivel csupa sár és víz volt minden. Szerdán a Mamiék vásárolni voltak, majdnem egész nap nem láttuk őt. Délután 5 óra fele viszont hazaérkeztek és jött egyből hozzánk. Most sem jött üres kézzel. Mázli kapott egy piros hámot, pórázzal és a hámhoz egy nyakörvet is. Mi ketten Vacakkal kaptunk egy hámot azt is pórázzal, és volt még pluszba egy piros póráz. Mivel a nyakörvvel sétálás nekünk nem nagyon ment, ezért döntött Gazdi a hám mellett. Egyből ki is próbáltuk, Vacak és Én is nagyon szépen sétáltunk, igaz még nem kint az utcán. Mázli húzott, ahogy rátette anya a nyakörvet is, már egész szépen sétált ő is. Most minden nap gyakorolunk. Én már voltam a házunk előtt az utcán. Vacakot is szerette volna kivinni a Gazdi de ő nem mozdult a kapuból, csak onnan szemlélte az utcát. Mázlit viszont még nem vitte ki, mivel ő egyből menne és akkor húz. A mai gyakorlás nagyon szépen ment neki, nem húzott, egy macska viszont pont akkor ment el előttünk szép lassan.. és Mázlit fegyelmezni kellett, mivel ment volna utána. Anya viszont leültette, mellé állt és addig nem mozdultak míg el nem ment a cicus. Egy kis gond még azért van a bemenetellel, de minél többször csináljuk annál jobban fog menni. Lassan, de biztosan mindhárman szépen fogunk sétálni és ennek nagyon örül a mami. Visszatérve a hámra holnapra lesz mindhármónknak sajátja, ugyanis holnapra hozat még egy ugyanolyat amit Vacakkal közösen kaptunk.
Most velünk ennyi történt

Szép Hetet!
Mázli Lulu Vacak

Hozzászólások száma: 2

Írta wandus gazdi (Maci), 2011. July 31. 21:01:04 #1037822

Sziasztok!
Köszönöm hogy benéztetek, én pedig élvezettel olvastam a beszámolót!
Köszönjük mi jól vagyunk, az idő kész katasztrófa, így én egész nap lustálkodom, mit is tudnék csinálni? És este, ha nem esik az eső,akkor szépen elmegyünk sétálni.
Millió puszi nektek

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. July 31. 17:25:49 #1037508

Szia drága Lulu, Vacak és Mázli. Na és aranyos Kisgazdátok

Mint mindig, most is élvezettel olvastam a beszámolót. Gazdikátok bárhová megy, mindig gondol Rátok. Imád Benneteket. De látom, Ti is ugyanúgy imádjátok Őt. Nagyon ügyesek vagytok. Kinyílik előttetek a világ. Most már nem csak az udvaron lesz minden ismerős, hanem amerre a kisgazda elvisz benneteket sétálni. Megismeritek a messzebb lakó kutyusokat is, hiszen majd lesnek benneteket és köszönnek nektek a kerítéseken keresztül. Biztosan nagyon fogjátok élvezni. Mázlika is lenyugszik idővel. Most még új neki minden és lehet, hogy Ő a legkíváncsibb közűletek. Szeretettel kívánok nektek szép jövőhetet, nagy sétákat, jó időt. Millió puszit küldünk nektek és kisgazdának szeretettel Luluék