‹‹‹ vissza Mázli adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta TDetti gazdi (Mázli), 2010. December 02. 22:35:11 #12223

Névnapom!

Hello Kedves Barátaim!

Ma van a nénapom!

Tegnap azaz szerdán, hatalmas pelyhekben hullott reggel a hó. Örült is neki a mami meg mi is.
De neki menni kellett a suliba és késésben is volt szóval nem jött le hozzánk...Aztán 8-9 óra körül elkezdett szakakdni az eső. Mérges is volt az időre mivel nagyon szeretem a havat, és úgy gondolta névnapomra kapuk egy kis havat is és nagyot hancúrozhatok majd benne Luluval meg Vacakkal....de sajnos nem így lett...egész álló nap szakadt az eső, ami elmosta a havat. Aztán Délután csak éppen hogy le tudott jönni, mert menni kelllett vissza a sliba, de akkor már állt a víz mindenhol. Nyugodtan hagyott minket itthon mert Lulukánál meg Vacaknál bennt hagyta a téglákat, mert akkor is elárasztott minket a víz.
Mikor hazjött Nagyon el volt szomorodva mert Mindenhol csak vizet látott. Este megvacsiztunk ki nem mentünk a kisudvarra mert minden sáros vizes volt.

Ma azaz, december 2-án reggel lejött hozzánk. egész este szakadt az eső és még reggel is.
Felköszöntött és mondta hogy majd délután vagy estefelé hoz nekem ajándékot. És azt is mondta hogy nagyon sajnálja hogy esik az eső és hogy nem tudok majd játszani Luluékkal. Délután hazajött. Persz hogy rohant hozzánk, csakhogy hatamas víz állt mindenütt...és ahogy rohant volna...hát meg kellett állnia és csizmát húzni.
Mondta hogy most nem tud még ajándékot hozni mert még nem hozta el. Aztán szolt mindegyikőnknek hogy, menjünk szépen be a helyünkre, ne álljunk kint az esőn mert tiszta vizesek elszünk és nem szeretné ha megfáznánk. MI szépen bevonultunk a helyünkre. eltelt a délután és még mindig esett. Este jöttt hozzánk hozta a vacsit és az ajándékom egy részét. Szembesült azzal hogy mostmár az én kifutóm is járhatatlan és nem tudok bemenni a helyemre...a vízszint megemelkedett a sok eső miatt...és az én kifutómat eddig azért nem árasztotta el a víz mert az én ehylem pár centivel magasabban van.
Megkaptam az ajándékom és a gazdi azonnal cselekedett.

Folyt.


Hozzászólások száma: 2

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. December 03. 15:16:27 #754711

NAGYON SZOMORÚ VAGYOK, HOGY ILYEN ROSSZUL VÉGZŐDÖTT A NÉVNAPOD, DRÁGA MÁZLI.

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. December 03. 14:04:12 #754642

DRÁGA MÁZLIKA. SOK SZERETETTEL GRATULÁLOK MÉGEGYSZER. MILLIÓ PUSZIKÁT KŰLDÖK, LULUKA