‹‹‹ vissza Mázli adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta TDetti gazdi (Mázli), 2010. December 03. 15:34:14 #12232

Névnapom folytatása és a mai események.

Luluka és Vacak helyéről kihordta a téglákat amiket nem ahsznált fel. engem kiengedett, és megkaptam az isteni vacsorámat. Aztán a gazdi szerint okos kutyus létemre, nem mentem az elázott fűbe hanem a betonon maradtam.
Ő addig míg vacsoráztam addig letette szépen a téglákat...és arra egy hosszú pallót, úgy minnt Lulunál( Vacaknál az egész magasított útja tégla). Benéztem 1-2-szer nem tudtam mitcsinál. Aztán mikor megcsinálta akkor beengedett és várta hogy felmenjek rá..de én keresztülgázoltam a vizen, megmutatta hogy kell végigmenni és aztán úgy csináltam. Aztmondta örül hogy ilyen okos kutyusok vagyunk és hogy használjuk amit csinált nekünk.
Elmondta nekem: hgy nagyon sajnálja hogy ez a névanp nem sikerült olyan jól, de ha majd esik a hó és minden jó lesz akkor bepótoljuk. Aztán Szépen Bement és mi is bementünk a helyünkre.

2010. 12. 03.
Este is esett az eső. És reggel éppen nem de aztán 9-10 óra körül rákedzte és folyamatosan csak esik.
A víz olyan nagy hogy az alsó udvarunkon a kis tujafák már alig látszanak ki. Szinte mindent elárasztotta víz és a betonon is áll vagy 5centisen. A gazdi nagyon aggódik mivel úgy tervezték hogy pénteken azaz ma megcsinálják még a helyünket de nem jött össze. Mi is és a mami is nagyon szomorú. Attól tart hogyha több eső esik akkor még nagyobb víz lesz és akkor nem tudja mit csináljon. Ez van nálunk. Most semmit nem tudnak tenni. Jövőre mondta a gazdi apukája hogy muszály lesz valamit csinálni mert így senkinek sem jó.
Majd még ha történik valmi beszámolunk a történésekről. A képeinknél találtok képet a vízről.

Mindenkinek Esőmentes Szép Hétvégét!

Minden Barátomat Üdvözlöm és puszilom!

Hozzászólások száma: 1

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2010. December 03. 15:12:55 #754708

JAJ, DRÁGA MÁZLIKÁM. KÉRD MEG SZÉPEM A GAZDIKÁIDAT, HOGY AMIG ILYEN NAGY A VÍZ ÉS NINCS SZÁRAZ HELYETEK, ADDIG ENGEDJEN BE BENNETEKET AZ ELŐSZOBÁBA, VAGY A KONYHÁBA. ILYEN IDŐBEN MEGFÁZTOK, HISZEN MINDHÁRMÓTOKNAK RÖVID A SZŐRE. IGÉRJÉTEK MEG NEKIK, HOGY NAGYON JÓL VISELKEDTEK. AGGÓDUNK ÉRTETEK A MAMIKÁMMAL EGYÜTT. MEG NAGYON SAJNÁLJUK A GAZDIKÁDÉKAT IS, HOGY ILYEN SOK VÍZ LETT A HÁZUKNÁL. KÍVÁNJUK, HOGY MIELŐBB JOBBRA FORDULJANAK A DOLGOK. SZERETETTEL ÖLELÜNK BENNETEKET, LULU ÉS GAZDINÉNIJE.