‹‹‹ vissza Mázli adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta TDetti gazdi (Mázli), 2011. October 02. 10:16:57 #18095

Drága Barátaink!

Sziasztok Kedves Barátaink!

Mostanában keveset vagyunk a blökin, mivel a gazdinak elkezdődött a suli. Reggelente mielőtt elindul, beköszön hozzánk. Velünk is kevesebb időt tölt, de a hétköznapi esték a mieink és persze a hétvégi délutánok is.
Tegnap sem volt máshogy... 3 óra fele jött vidáman hozzánk. Tervezte, hogy mindenkivel most külön-külön egy órát fog eltölteni, ez valamennyire össze is jött, de elmesélem, mivel most én vagyok megbízva ezzel. Vacak volt az első, először gyakorolták a sétát. Vaci félős kutyus az itthoni környezetet szereti a legjobban. Anya próbálta sétáltatni, de mivel minden hang új volt neki így, úgy döntött, hogy majd a kertünkben lesznek a további időben. Vacakot megszeretgette a mami, játszottak igaz Vacak inkább a szomszéd kutyussal volt elfoglalva. Következett Luluka, a séta neki már jól megy, csak kicsit kell még finomítani rajta, mivel húz. Tetszett neki az utca, most még csak kisebb sétákra mennek anyával. Aztán ő is futkározott, felfedezte újból a kertet. Persze most sem maradt el a békavadászt, és az sem hogy a mami őt is megszeretgette.
Következtem én, de én még akkor nem voltam kint. Anya megbeszélte a papájával, hogy hozza át nekem a kis német juhász Zarát, hátha megkedvelem és lesz játszó pajtásom. Anya rám tette a hámot és irány ismerkedni. De én nem fogadtam jó szívvel a kis Zarát. Jól megugattam...el kellett előlem vinni. A gazdi alig tudott visszafogni. Aztán úgy ahogy szót fogadtam, semmire nem figyeltem csak a kis jövevényre. Utána én is kaptam ám, a szeretet-áradatból.
Jött a vacsi, az fincsi volt. És igen tegnap elment az idő azzal, hogy Zarus átjött. Ma délután viszont, megint jövünk ki és most én először.

Most már viszont szeretnénk megtudni veletek mi történt?
Hogy vagytok? Minden rendben felétek?
Nálatok is kellemes az idő?

Szép, napsütéses jövőhetet kívánunk!
Puszilunk Mindenkit!
Mázli Lulu Vacak

Hozzászólások száma: 3

Írta Thakyjoe gazdi (Takács Nico emlékére), 2011. October 03. 17:53:22 #1107029

Mázli, Lulu, Vacak.

Gazdid nagyon szeret benneteket. Ki kell használni a jó időt még, észre sem vesszük és itt van az esős időszak.
Mamimék sajnos hétvégén csak egy napra jöttek le Orfűre hozzám mert Anya elvállalta a népszámlálást így kevés ideje van, de tudom hogy mindig velem van.
Szép hetet kívánok Neked és a családodnak

Nico


Írta sziszko78 gazdi (KókuszTinaKumquat), 2011. October 03. 17:50:04 #1107028

Szia Mázli!

Köszi ezt a részletes beszámolót!

Sajnos mi is keveset vagyunk itt. De cserébe anya sokat van velünk. Nagyokat sétálunk,és sokat játszunk.

Szép hetet Nektek!!!!!!

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. October 03. 17:06:15 #1106940

Sziasztok drága Lulu, Mázli, Vacak és természetesen drága gazdika

Nagy örömmel olvastuk a beszámolót. Olyan sok szeretet sugárzik az írásból. Nagyon jó érzés, amikor gazdi ennyire szereti a kutyáikat. Vacak majd idővel biztosan bátrabb lesz, de ha ő otthon érzi biztonságben magát, az sem probléma. Luluka viszont biztosan szereti a különféle izgalmas illatokat, ami az utcán van. Mázlikám, a kicsi Zarát ha jobban megismered, biztosan szívesen fogsz vele játszani. Mint ahogy Emike írta, a hétvégén Itt volt nálunk. Aztán szombaton eljöttek hozzánk látogatóba a Brúnóka, Liza a gazdikkal. Mi kutyák jót játszottunk, a gazdik pedig kellemesen elbeszélgettek. Vasárnap este jöttek Emikéért. Én sajnáltam, hogy elment, mert nagyon szeretjük egymást és a gazdijaim is nagyon szeretik. Aztán nem győztem kipihenni a hétvégi fáradalmakat. Legyen nagyon kellemes a hetetek, szeretettel ölelünk, puszilunk Benneteket Luluék