‹‹‹ vissza Vacak adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta TDetti gazdi (Vacak), 2011. July 13. 14:57:42 #16634

Kedves Barátaink!

Sziasztok Drága Barátaink!

Sajnos mostanában kevesebbet blökizünk, elég elfoglalt a Gazdi is.
A hétvégén a Balatonon voltak, addig a Gazdi papája vigyázott ránk.
Mesélek nektek egy kicsit mi történt velünk mostanság....

Mi szinte egész nap hűsölünk. A Gazdi minden nap 1-2 óra között jön minket frissíteni. Mikor először jött azzal a kis permetezővel a kezében, nem tudtuk mit akar vele... Aztán fröcskölt vele és kicsit jobban éreztük tőle magunkat... Igaz Én meg Lulu még most is néha menekülünk a mami elől. Mindig mondja ő csak a legjobbat szeretné nekünk.

Tegnap délután kitalálta, hogy megfürdet minket. Lehúzta hozzánk a slagot, hozott egy nagy szatyrot, a nyakörveinket, pórázt, jutalomfalatot és valami flakont. Képzeljétek el, abba a szatyorba ajándékok voltak amit nekünk hozott a Balcsiról. Mindhármónknak játékok, fésű és Mázlinak egy nyakörv. Ezeket csak fürdés után kaptuk meg. De előbb mesélek még a fürdésről. Mázlival kezdődött a sor, először megkapta a nyakörvét és pórázon fürdött úgy jobban meg tudta fogni anya. A slagot megengedték és szépen óvatosan bevizezték aztán jött a sampon nagyon élvezte Mózli. Aztán lemosták, megtörölgették és megfésülték. Megkapta a rágókötelét, nagyon örült neki. Luluka következett, először meg sem akart állni, de aztán megfogta anya és megnyugodott. Ugyan így megfürdették őt is. Ő is megkapta a rágókötelét, nagyon tetszett neki is. Én következtem, Gazdi nagyon tartott attól hogy elszaladok, húzni fogom a pórázt, de nem így lett megfogott szépen még pórázt sem tett rám. Nyugodtan megfürdetett, és utána föl alá szaladgáltam. Én viszont mást kaptam, egy rágólabdát, ugyanis imádom a lasztikat, és nekem azt hozott. Nagyon tetszik, bár már a rágókötelet is kipróbáltam már, mert áthúztam Lulukától. A fürdés után mindeni kapott jutalomfalatot is. Így telt a tegnap napunk.

Remélem nektek is jól telnek a napjaitok, minden rendben veletek.
Szép Hetet!

Puszi Mázli Lulu Vacak és a Gazdijuk

Hozzászólások száma: 4

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2011. July 14. 16:33:38 #1011654

Sziasztok drága Lulu, Mázli és Vacak

Mindig nagy szeretettel olvassuk a beszámolótokat. Sugárzik belőle, hogy mennyire imád Benneteket drága Kisgazditok. Megint mennyi ajándékot kaptatok. Elment a Balatonra, de még ott is Rátok gondolt. Nagyon aranyosan gondoskodik Rólatok. És tudom, hogy mennyire élveztétek, hogy megfürdetett Benneteket. Nekem is nagyon melegem van. Most nem megyek fel az ágyakra, fotelokra, hanem a kövön, vagy a padlón pihenek és hűsítem magam. Csak korán reggel és későn este lehet kitessékelni az udvarra. Minden napotok legyen ilyen szép és vidám, szeretettel puszilunk Benneteket Luluék

Írta koviréka0323 gazdi (_Pajti_), 2011. July 14. 05:39:37 #1010651

Sziasztok!
Na,ilyen ügyesen fürödtetek!
Én mindig szökni akartam,de Gazdi egy-egy kis kutyacsokival visszatartott...
Látom ti nem vagyttok azok a széttépő kutyusok.Mert én már a teniszrdam is megbontottam...

Írta Bolygó gazdi (Bolygó), 2011. July 14. 02:52:02 #1010440

Nagyon szeretve vagytok Ti is! Ezekben a hőség-napokban igazán áldásos a fürdés. Mi most azonnal megyünk a Balcsira, majd a jövő héten mesélek milyen volt
Puszi mindenkinek!

Írta HalaszneMonika gazdi (Judy), 2011. July 13. 17:47:30 #1010162

Akkor most már szép tiszták és illatosak vagytok,akárcsak én.
Engem ma reggel fürdettek meg,igaz a kádban,mert tiszta korom voltam a sok kocsi alatt mászkálástól A rágó kötél jó játék,én is szeretem.
További szép nyarat kívánok nektek.