‹‹‹ vissza Luca adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta tincs gazdi (Luca), 2009. October 24. 08:09:25 #2806

Boszicica

Fel vagyok háborodva. Nagyon. HOgy van egy 4 hónapos csöppség cicánk, aki 4 napja egy állatkórházban fekszik infúzióval a kis mancsában, mert rohamai vannak. ez így még nem is felháborító inkább aggasztó és szomorú. De tegnap megtudtuk miért kell ezt ennek a kis életnek mindezt elviselnie. 1 hónapos korában Boszicicát kidobták az utcára, majd menhelyre került, mi a fényképét az interneten láttuk. Rögtön beleszerettünk a kis tarka koboldba. másnap mentünk is érte.nekünk Ő kell!!!! majd kiderült hogy nem mindenki bánt vele ilyen gondoskodóan. kiskorában károsodás érte a kis agyát. az okozza a rohamokat. valószínűleg bántották és ez a felháborító! Hogy élhetnek ilyen emberek a földön!!! nekik kéne kórházban feküdniük és nem ennek a kiscicának!!!!!! lehet hogy sokan nem értenek velem ezzel együtt, de én most már ezt érzem...mást nem tudok.
Vasárnap derül ki, hogy mi lesz a kis babánk sorsa. Vagy a végzetes szuri, vagy jöhet haza a kedvenc világítós gumipókjához.
Kitartás Boszi!!!!

http://s133.photobucket.com/albums/q74/martincso/?action=view&current=boszi.jpg

Hozzászólások száma: 2

Írta tincs gazdi (Luca), 2009. October 25. 19:11:37 #161484

Boszi cica itt hagyott minket 2009. október 25-én. Mindenkinek nagyon hiányzik. Ott fenn már mindenhol csak pici világítós gumipókok vannak cicám. Játsz csak, játsz sokat...

Írta hoffmannsaci gazdi (Jenny), 2009. October 24. 16:04:29 #159419

Drága Boszika! Végy példát Gina tesómról. (Blogját, ha van kedved olvasd el!) A gazdid szeretete irántad megvan, már csak Neked kell bizonyítanod, hogy Te is szereted Őt! S, ha ez így van, annak érzete erőt fog adni Neked. A szeretet erejét. S akkor, ha az erő meg van, már csak akarni kell! Mégpedig meggyógyulni! Kívánom, hogy így legyen! Szorítunk Neked!