‹‹‹ vissza Pennyo adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Titta gazdi (Pennyo), 2011. June 08. 10:44:31 #15881

Megmentettek Minket!!!

2011.5.28-án kezdődött a történetem!!!mi egy lerombolt épületnél a szakadó esőben vártuk a megmentőt!!keservesen sírtunk hátha valaki meghall minket!!!sokan mentek arra de senki nem akart minket megmenteni nagyon fáztunk és éhesek voltunk!!!a hidegtől csak reszkettünk!!aztán amikor már minden reményünk elszállt,hirtelen felbukkant egy néni!!először megijedtünk tőle,de amikor felemelt és kellemes melegséget éreztünk,megnyugodtunk!!!úgy éreztük biztonságban vagyunk!!!de valami hiányzott!!a néninek aki elvitt minket haza,mondta neki egy bácsi,hogy 5kiscica volt,és,hogy dobáltak minket az utcabeli gyerekek!!!mi történhetett a két tesómmal? talán ők nem élték túl!!nem tudom!!!de a néni aki elvitt hármunkat este visszament arra a helyre hátha felbukkan a két tesóm!!de hiába!!már nem volt ott semmi!!!mikor végre ,,haza" mentünk kaptunk fincsi májkrémet,meg inni tejecskét!!!jól tele is lett a pocakunk!!!a szemünk nagyon be volt gyulladva ezért kaptunk rá valami kenőcsöt ami nem nagyon tetszett a testvéreim közül én vagyok a legkisebb!!ők már jó nehezek és mivel a néni és a lánya belém szerettek,úgy döntöttek náluk maradok de a két tesómnak még mindig nincs gazdija úgy látszik senkinek nem kell kiscica!!!csak akkor azt nem értem miért engedik,hogy újabb és újabb cicák szülessenek????? hogy aztán majd az utcára rakják őket?egy kis felelősség kéne emberek!!!!na de anya megnyugtatott,hogy amíg nem talál gazdit a tesóimnak nem adja be se menhelyre se sehova!!!addig nálunk lesznek!!!és ha már nagyobbacska leszek anya azt mondta,hogy megfognak fosztani a férfiasságomtól hát ennyi lenne az én kis törénetem

Hozzászólások száma: 7

Írta Titta gazdi (Pennyo), 2011. June 08. 12:15:57 #964630

köszönöm Frici mi is nagyon ragaszkodunk egymáshoz csak az a baj,hogy mi hárman vagyunk!!!és anya nem tud mindegyikünket megtartani!!!nem is akart Cicát!!azt mondja Sorsszerűen jöttem

Írta rexsona gazdi (frici), 2011. June 08. 12:13:52 #964628

Szia Garfield,a történetünk nagyon hasonló ,mert engemet is a tesómmal eggyütt az utcán talált a gazdi.Haza vitt mindkettőnket de annyira ragaszkodtunk egymáshoz Mici tesómmal hogy nem volt szíve szétválasztani minket ,ezért maradtunk mindketten.Örülök hogy szerető gazdira találtatok,ja és nagyon édes vagy!!!!

Írta Titta gazdi (Pennyo), 2011. June 08. 10:20:32 #964547

nagyra becsülöm gazdidat,hogy ennyi cicát mentett meg igazán jó ember!!mis is sajnáljuk őket csak abban tudunk reménykedni,hogy őket is valaki elvitte!!!hát én majd nemsokára kapok nyakörvet meg cicabútort már alig várom de addig is sokat hancúrozok a tesóimmal!!!

Írta Evamama gazdi (MULDER), 2011. June 08. 10:16:26 #964546

Milyen jó, hogy vannak olyan emberek, mint a Ti megmentő gazditok. Tudod, mi mind a négyen az utcáról kerültünk családhoz, de nagyobbak votlunk tőletek, s ha harccal is, de szereztünk valami kaját magunknak.
Nagy szerencsétek van, de nagyon sajnálom a két testvéreteket, akit nem találtak meg. Legyetek nagyon jók és szeressétek a gazdit. Az ivartalanítás pedig természetes, bár én is kapálóztam ellene annak idején. Nálunk minden befogadott átesett rajta, sokkal nyugodtabbak lettünk.
Kívánok nektek nagyon hosszú, boldog életet szeretetben és jó egészségben! Becsüljétek meg a gazdit, aki segítséget nyújtott nektek!
Szeretettel üdvözlünk benneteket: Mulder és Manyi, valamint a már eltávoztt lakótársaink, Maffia és Nünü

Írta Titta gazdi (Pennyo), 2011. June 08. 09:04:37 #964505

köszönöm Marcipán tudod anyuméknak nem ez az első ,,akciójuk"!!!egyszer a híd alatt találtak két egyhetes kiscicát!!ők is nagyon sírtak és bár rengetegen mentek arra senki nem vette a fáradtságot,hogy lemenjen megnézni!!!nem úgy anyáék akik lementek és találtak is nekik pót mamát!!de sajnos nem mindíg érnek oda időben!!van,hogy túl késő már....

Írta Landerra gazdi (Marcipán), 2011. June 08. 09:01:18 #964503

Megtaláltad az anyukádat..az igazi anyukádat vagyis, Ő talált meg Téged!
Nagyon szép a történeted... és szívmelengető a vége
Ez ad nekünk is erőt és Hitet... hogy vannak még ilyen jóságos emberek, mint a te Nénid
Marcipán és anyája

Írta MissyofMissylandia gazdi (Queen Missy mbsz), 2011. June 08. 08:54:52 #964491

Nagyon aranyos a történeted. Nagyon jó ember ez a Te nénid.