‹‹‹ vissza Little Theo-Key adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta toriawiki gazdi (Little Theo-Key), 2010. January 24. 15:17:23 #5086

Szégyen és felháborító

Fel vagyok háborodva. És nagyon ideges vagyok.
Láttuk a tévében, hogy Kecskeméten, az utcán egy ember, agyonrugdosta a kutyáját, a fejét, a testét, és húzta a földön, szegény csöppséget. Bemutatták a híradóban. A rendőrség, térkamerája rögzítette. Szerencsére 500 ezer forintra büntetik ma már azt a szemetet, aki így bánik az állatokkal.Én személy szerint ugyan azt csinálnám vele, amit ő csinál az állatokkal. Szerencsére az én gazdim tagja a MEOE- nak. Arra kérek mindenkit drága barátaim, ha ilyet lát hívja fel a rendőrséget!!!!!!
http://www.rtlklub.hu/video/81323

Hozzászólások száma: 4

Írta toriawiki gazdi (Little Theo-Key), 2010. January 25. 10:15:10 #298922

Igen, én is nagyon mérges vagyok. A gazdimat is nagyon megviselte, mindig kiborul, ha ilyesmit lát. Napokig képes kiborulni.
Sajnálom azt a csöppséget, hát mit árthatott ekkorát.
Örülök, hogy végre eljutott oda ez az Ország, hogy legalább megbüntetik azokat a szörnyeket, akik ilyesmit csinálnak.
Azok az emberek, akik iyet tesznek, súlyön önértékelési zavarban szenvednek, és kell valaki akiken kitölthetik beteges dühüket. Ezek az emberek súlyos betegek!

Írta Kidó-Szilvi gazdi (Kidó), 2010. January 25. 09:23:05 #298827

Én is láttam !És még azt nyilatkozta a pasas,hogy nevelte a kutyáját mert elszökött és szerinte minden gazdi belerug a kutyájába mikor fegyelemre tanitja a kedvencét!Ez idióta Az én gazdim még soha de soha nem rugott belém,inkább sok puszit,simogatást kapok!És szeretettel is lehet nevelni,nem agyonveréssel .Nem normállissak,hogy visszaadták neki azt a szegény kiskutyát

Írta toriawiki gazdi (Little Theo-Key), 2010. January 24. 18:46:18 #298231

Igen ez a borzasztó, sajnos ez a magyar jog, hogy akkor nem vehetik el. de nem bánthatja, mert kimennek ilyenkor az állatvédők a vizsgálat után, és elviszik a kis kutyát, ha így bánnak vele.Ha viszont nincs meg, akkor számonkérik a tulajt.

Írta sziszike1987 gazdi (Kira), 2010. January 24. 14:02:55 #297404

én is láttam a híradóban és hát mit mondjak én azt a férfit rugdostam volna meg undorító és gerinctelen az ilyen ember,nem is adnék kutyát az ilyen kezében.egyetértek veled.teljesen igazad van.engem is vertek mielőtt a mostani gazdimhoz kerültem,ezért is ajándékoztak el.sajnos vannak olyan emberek(és sajnos sokan)akik attól érzik magukat nagynak és erősnek,hogy olyat bántanak aki védtelen.könnyű nekik a kutyát bántani.és még leki ismeret furdalásuk sincs én 100%ban osztom a véleményed és ha ilyet látok hívni fogom a rendörséget.de azoknak akik ilyet tesznek a kutyákkal mint a híradóban,kívánom,hogy üldözze őket a bűntudat