‹‹‹ vissza Minibull Kókusz adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta trickybulls gazdi (Minibull Kókusz), 2009. August 18. 01:46:20 #1608

Mi is történik?

Az elmúlt időszak nagyon furcsán telt. Kb 3 hete elkezdtem hízni, pedig nem is ettem többet mint szoktam. Egyre nehezebben jártam és érzékeny lett a hasam. Apa és Anya folyamatosan simogatták. Nagyon jól esett, de nem tudtam, hogy miért. Képzeljétek, be költözhettem a hálóba. Nem tudom miért volt ez a nagy kivételezés. Anya mondta, hogy fontos valamiért a hálóban laknom.
Ahogy teltek a napok, egyre kevésbé bírtam a futkározást. A hasam meg csak nőtt és nőtt. Így ment ez a múlt szombatig. Amikor Anyáékkal elmentünk a Zsolti dokihoz. Adott egy szurit és másra nem emlékszem.

Amikor felébredtem, még mindig a Zsoltinál voltunk. Az asztalán feküdtem, mellettem meg Anya és Apa. Apa nagyon sok puszit adott. Jól is esett, mert nem voltam túl jól. Szédültem és fájt mindenem. A legfurcsább az volt, hogy Anya egy műanyag doboz felett állt és babrált valamit. Nem tudom mik voltak, de nagyon vinnyogtak. Gondoltam fölkelek és megnézem. Apa szólt, hogy ráérek még azzal. Hazamentünk, de mégsem nézhettem meg a dobozlakókat. Anyáéknak nem tetszett, hogy morogtam rájuk.
Bármennyire is be akartam jutni, nem sikerült. Apa meg folyton a hasamat és a cicieimet babrálta. Valami nem tetszett neki. Azt mondta, hogy nincs egy csepp tejem se. Ha tejet akar, vegye ki a hűtőből.
Így ment ez két napig. Közben furcsa dolgokat itattak velem. Anyának ízlett, nekem meg nem. Anyáék még mindig a tej miatt aggódtak. Ma küldött a doki injekciókat. Nem nagyon szeretem, de nem is fáj. Apa beadta és mondta, hogy ettől lesz tejem. Attól is lesz, ha kiveszik a hűtőből. Nem kell engem össze vissza böködni.
Délután nagyon furcsa érzés fogott el. Annyira oda akartam bújni valakihez és a kis vinnyogókra is kíváncsi voltam.
Végre láthattam őket. Apa bevitt a hálóba és lefektetett a combjára. Anya meg hozta a kis akármiket, hogy nézzem meg őket. Aztán a hasamhoz tette az egyiket. Furcsa volt amit csinált a kis szerzet, de jól esett. Anya látta ezt rajtam és sorra hozta őket. Mindegyik a hasamhoz került és elkezdték masszírozni. Nagyon jólesett, így hagytam és elaludtam Apa lábán. Amikor felébredtem már nem voltak ott, de Anya megígérte, hogy óránként láthatom őket és megnyomkodják a hasamat. Lassan kell kapnom még egy szurit, de ha ez a feltétele annak, hogy a kis hurkák megnyomkodják a hasamat, hát legyen. Anyáék jól tudják, hogy mit szeretek ezért nem kétséges, hogy jót akarnak. Asszem kezdem megszeretni a helyzetet....

Hozzászólások száma: 1

Írta kesmoni gazdi (Buldi), 2009. August 18. 05:12:47 #73589

Nagyon elérzékenyültem Téged tényleg nagyon szeretnek ám!