‹‹‹ vissza Zolika adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2009. August 09. 02:11:43 #1436

Hallgatóztam

Szemétkedni. Velem????

Apa ma későn jött haza a munkából és félig fölébredtem. Kihallgattam amit anyával beszélgetnek. ( Most meg ők aludtak el, én meg gépezek. ) Szóval, elég sokat beszélgettek a mai dolgaimról. Apa ilyenkor hallgatja Anya élménybeszámolóit. Minden nap történik valami olyan amit ők érdekesnek gondolnak.
Én meg azt gondolom érdekesnek, hogy az ilyen dolgaimat apa szemét módon kezeli. Például ma reggel 4-kor amikor bejött egy szöcske a szobába és el akartam kapni, mindketten felébredtek. Apa mérgesen, anya meg kedvesen, pedig mindkettőjükre rá kellett lépnem, hogy elkapjam a szöcskét. Igaz anyának csak a kezére, a Faternak meg a nyakára léptem. Szóval inkább anyát választottam, odabújtam és elaludtam. Miután felkeltünk, az anya dolgozott a gépen. Én meg kergetőztem a Zserbivel és véletlenül átfutottam a gépen. A második körnél szólt Anya, hogy fejezzük be. Azt hittem, hogy csak a futkározásra gondolt. Átugrottam és megtámadtam a Zserbit. Anya mérges volt, hallottam a hangján és kaptam egy fülest. Egy fülest? Anyától? Ilyen ritkán fordul elő! Akkor ennyire zavartuk a munkában. Odaugrottam és úgy bocsánatot kértem tőle, hogy a végén már össze-vissza puszilt. Én meg Őt Aztán pihentem kicsit. Délután kint ökörködtünk, gumiztam meg elszereztem a Zserbi labdáját. Anya egy gumikarikát akart elvenni. Elég sokáig bírta, de elvettem tőle. Amikor a többiek már elfáradtak, én még akkor jöttem bele a játékba és maradni akartam. Anya mondta hogy menjek be egy kicsit mert leszakad a keze. Én még csak akkor kezdtem játszani a kuvasszal. Anya szólt még párszor aztán eljött értem. Szólt megint, hogy menjek én meg mentem.
Na ilyen dolgokról beszélgettek, meg arról, hogy gondok lesznek velem, ha nem lesznek szigorúbbak. Hát szerintem Apám így is elég szigorú. Anya pedig azzal védekezett, hogy rengeteg nagy bullt felnevelt már, de mindegyikkel következetes tudott lenni. Velem nem Persze, hogy nem, én vagyok az Ő kisfia. Mindig ezt mondja amikor apa már valami szemét dologra készül. Bezzeg a Zserbi, apa vele nem szemétkedik - mondjuk ő a lánya -
( Anya meg egy kicsit igen, mert neki kevésbé fogad szót ) Tehát, úgy gondolják, hogy velem többet kéne szemétkedni és akkor jól nevelt leszek?.... Anya?.... Persze hogy nemet válaszolt. Elmagyarázta Apának, hogy a KISFIA vagyok és nem fog megütni. Nem is kell. Anyára hallgatok is. Apára is, de ő türelmetlenebb velem.

Hozzászólások száma: 5

Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2009. August 15. 21:38:06 #70765

Velem mindig kedves! Ébredéskor is! Tudod?! Máson vezeti le!!!

Írta McPatrik gazdi (Csini), 2009. August 15. 21:31:07 #70760

Te Zolika!Tudom,hogy Anyát imádod!A Gazdianyu is imádja,de bizti,hogy kedvesen ébredt???Mert Gazdianyu azt mondta elég régóta ismeri már anyukádat na és olyat még nem nagyon látott Tőle!!!

Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2009. August 11. 16:23:48 #65522

Én már így is tök jólnevelt vagyok!!

Kérdezzétek meg anyától!

Írta kesmoni gazdi (Buldi), 2009. August 11. 16:03:42 #65488

Na mi van Zotya ekjött a nevelés ideje? Félsz miiii??? Csak kapd meg a magadét otthon is

Írta Viva gazdi (Jackie), 2009. August 09. 05:59:01 #63084

Faterod szeret téged:)