‹‹‹ vissza Zolika adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2009. June 29. 20:00:50 #616

Miért?!!!!!

Miért mondta ma anya apának, hogy csütörtöktől jön vendégségbe, 1 HÉTRE, 2 KUTYA!!! Mondjuk az egyik a húgom. 4 hónapos korunkig együtt voltunk. Azóta nem láttam. Nem voltunk ugyan túl jóban, mert verekedős voltam. Vajon megismer? A nagyobbik gond a másik kutya Tudom, hogy kiről van szó! . Arról a "deszépfejevan" "dearanyos kutyáról." Csak egyszer láttam, de csak ölben vitt ki apa mert verekedős voltam. Akkor hallottam ezeket.



És hol alszanak majd? Hát anyáékkal nem! Akkor a csajok mellett? Hát én abba beleőrülök. Nem alhat a szerelmem mellett!!! Szeretlek Kókusz!



Anyáék még gondolkodnak, hogy hol legyenek mert tudják, hogy megverem ha meglátom. Hát meg is verem!!! Nem fog anyával a tóhoz menni, nem fog apával küzdeni a gumiért és nem fogja neki mondani anya, hogy "nakiazééénszerelmem"



Még igazából nem vagyok mérges. Majd 2 nap múlva. Addig van egy csomó dolog amit el kell intéznem. A takarószörnyet ma is megpróbálom elkapni. Tegnap majdnem megvolt. Apa lefújta a meccset amikor eltéptem a takarót. Alatta volt.



Még megyek játszani és eszünk. Aztán alszunk. Már most is aludnék, de mindjárt megyünk.



Hozzászólások száma: 2

Írta Erika71 gazdi (Baby), 2009. June 30. 05:42:48 #21159

És még te mondod anyumra,hogy jófej A te anyud sem piskóta!!!!!!!!!!!Kókusz Imád Zolika,nyugi van KENOBI!!!!!!!!!!!

Írta trickybulls gazdi (Minibull Kókusz), 2009. June 29. 18:22:14 #20873

Ne aggódj Zolika, nem lesz köztünk semmi. Tudod, hogy téged szeretlek picike, csak egy kicsit várnunk kell még! :)