‹‹‹ vissza Zolika adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2009. July 02. 00:06:11 #661

Nem szeret a Kókusz :(:(:(

Nem szeret a Kókusz!


Nem szeret a Kókusz! Szerintem nem. Legalábbis délután, amikor kimentem az udvarba, nem éreztem azt a kókusz illatot. Odamentem a lányokhoz és azt vettem észre, hogy a Kókusz nem jön oda a rácshoz. Csak evett és még oda is kiabált hozzám, hogy az övéHát én őt ilyenért sohasem bántanám. És nem is venném el a kajáját soha!!!!

Ma viszont máshogy viselkedett. Nem foglalkozott velem. Nem értettem, de anya elmondta, hogy a Kókusz múltkor már mondta, - de nem figyeltem mert rohantam - hogy kér egy kis időt, legyünk barátok. Játszunk sokat és később majd visszatérünk a kapcsolatra!!! - Hát elfogadom.

Attól függetlenül a vendég kutyának, aki holnap érkezik, az én Kókuszom és a többi lány :

TABU!!!! ( anya ezt a szót mondja arra, amikor a hányszormondjammár kisfiam előzi meg a bla.. bla.. bla.. NEMSZABAD- ot. )

Szóval holnap érkezik. A Vendég. Edzettem apával sokat. Megtanította, hogy a gumit nem azért rángatjuk kétfelé mert neki azért kéne, hogy elvigye, hanem azért akarja elvenni, hogy bosszantson és ne játszhassak vele. Nagyon mérges voltam, és rájöttem, hogy ha nem a gumit harapom péppé, hanem apa kezét, akkor elrántja. Mintha neki nem lenne fontos a gumim. Azért sokat passziánszoztam a gumin. Széttéptem a szélét. Széttépem az egészet.

Jó fáradt vagyok. Csak írni meg enni keltem fel. Finomat ettem, anya csinálta. Nemsokára lefekszem mellé és anya simogatja a hasamat. Tudja jól, hogy szeretem, hiszen egy napos korom óta, mindennap csinálja és nem unja meg. Nagyon jó így elaludni. ..

Jó éjt Blöki-k!

Hozzászólások száma: 4

Írta McPatrik gazdi (Csini), 2009. July 03. 21:04:11 #24615

Égetni???Dehogyis égetem,nem szégyen az én is megnézem a fiatal kis csinicsajokatAkkor szerintem a csajsziknak is szabad ilyesmit,fő az egyenjoguság vagymi....!






Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2009. July 03. 07:54:48 #24086

PERSZE Csini,égesd csak a mutert itt,mindenki elött!!!

Írta McPatrik gazdi (Csini), 2009. July 02. 21:47:21 #23994

Figyi Zoller! Bizti,hogy szeret a Kókusz!!Csak tudod lehet,hogy nem ugy ahogy Te szeretnéd....ilyen ez a fránya szerelem,van mikor viszonzásra talál van mikor nem!Még kicsifiú vagy!De nyugodj meg,megsugom ha Anyudra vagy az én GazdiAnyumra hasonlit a Kókusz akkor hamarosan le sem tudod vakarni magadról....hogy értsd is a Te Anyutok(az én GazdiAnyum is) is a fiatal pasikra bukik!!Szóval kitartás nemsokára észreveszi,hogy egy igazi izmoserősgyönyörő PASI vagy!!!

Írta Erika71 gazdi (Isis), 2009. July 02. 05:22:07 #23137

Jó reggelt Zolika!Remélem jól szét rágtad:D Nem szeretnék csalódni benned:D Kókusznak,meg lehet,hogy vanillia illata van és most erre beképzelt:DA nők márcsak ilyenek!!A vendég haverjaidat egykicsit azért molesztáld,mert te vagy ott a FAJIN:D csávó!:D Remélem anyu szétsimogadta a hasadat:D Jösz a Feri esküvöjére?:DTudod te vagy a Fő tanú:D