‹‹‹ vissza Zolika adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2009. July 03. 09:40:49 #677

A VENDÉG



Megjött. Apa egész nap a helyüket csinálta és a csajok voltak kint. Én meg bent anyával. Anya telefonált és hallottam, hogy 8 körül jönnek. Már majdnem megőrültem a várakozástól. Aztán dudált egy autó. Anyáék kimentek és sokáig nem jöttek vissza. Nagyon mérges voltam. Nagyon ordítottam, hogy ki akarok menni. Végre kiengedtek. Azonnal odarongyoltam anyához és láttam, hogy már bent vannak a helyükön. Először a hugicámat láttam meg. Ugyan úgy néz ki mint amikor elment. Nagyon aranyos lány lett.
Aztán megláttam a Brútuszt. Meg is nyugodtam, hogy ezzel nem lesz gond mert még a húgom is elveri. Lenyomta simán. Pedig a tesóm nem nagy szám. Én már 3 hónaposan nem lakhattam velük, mert folyamat vertem őket. Kettesével, hármasával.

Hallottam, hogy apa azt mondja, hogy milyen durva feje van és azt, hogy nagyon jól néz ki, de szerintem ezek csak üres szavak. Ha rólam beszél, mindig azt mondja, hogy beszarás ez a ZOLIKA azaz én.

Szóval, jól körülszaglásztam őket. A Brútusz - azért, hogy megijedjek - elkezdett ugrálni meg kiabálni. Hát én azt sajnáltam, hogy ott van köztünk a rács. Ő úgy gondolta, hogy lepofoz mert kicsi vagyok, de abból gondolhatta, hogy milyen vagyok, hogy engem kellet a viselkedésem miatt bevinni, nem őt. Apa behozott mert már olyan mérges voltam, hogy a húgom is megijedt. Csak ezért az egyért nem bántam, hogy apa behozott.

Azért még egy kicsit nyomtam a szobából, ennek hatására jöttek végre be, mert anya attól félt, hogy megőrülök. Csak hiányoztak. Pont a Zolika percek következnek. Nagyon szeretem. Esténként elég sokszor van. Nem tudom miért kapok száz puszit anyától, miért dícsérgetnek, dögönyöznek, miért bújnak hozzám, miért vakarja apa a hasam.. Nem is tettem érte semmit csak döglöttem. .

Tehát, holnap reggel lebombázom a Brútuszt és megszaglászom a tesómat. Sokat játszom majd vele. Legalábbis anyáék ezt remélik. Majd kiderül. Alszom rá egyet.


U.i.:. A hurkalé Brútusz életében nem gumizott még. Na holnap majd mutatok neki trükköket, azt se fogja tudni, hogy merre áll a nagy busa fejével

U.i 2.: Kiosonok lefényképezni a dagadtat és, ha szabad lesz majd anyáék gépe, felpattintom a hülye képét. Jót fogtok röhögni Dagadt.

Hozzászólások száma: 3

Írta McPatrik gazdi (Csini), 2009. July 03. 21:00:11 #24613

Nade Zolika!!!!Ledagadtozni....nem szép dolog!Hááát mondjjuk télleg nem egy nyalka dalia az bizti....énláttaménláttam.Fura hegyes nyelve van....a többiről nem is beszélek!Szóval hidd el,nem kell féltékenynek lenned Brutuszra,Te sokkal szebb,izmosabb,fülesebb vagy mint Ő és ezt Anyud tudja a legeslegjobban, nemhiába vagy TE a kedvenc!Ha kutya lennék bizti Téged választanálak legeslegjobb barimnak!

Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2009. July 03. 09:24:35 #24177

Köszi Feri. Mindjárt megjön a fater és kimegyek. Asszem plekniből kap egy felezőt, aztán pedig megtanulja, hogy hova nem kell többet jönni. Oda, ahol én vagyok a király.

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2009. July 03. 08:07:41 #24103

HAJRÁZOLIKA!Te jobb vagy!HAJRÁZOLIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!Mutasd meg ki a f..sza csávó a környéken!!!Hajrá Zolika!!Majd ki ugrok a bundámból,hogy lássam a megalázott,legyőzött,dagadt fejét!!!!Igaz barátod Ferike!