‹‹‹ vissza Zolika adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2009. July 10. 10:40:22 #837

Grill katasztrófa 1 rész

Képzeljétek, mikor anyáék hazajöttek, apa csak hordta ki a finomságokat a kerti asztalra. Először azt hittem, hogy megint valami hülyeséget kell kaja közben megtanulni, de rájöttem, hogy nem nekünk vitte ki. Ugyanazt csinálta mint bent. Ilyenkor is szoktunk mindig kapni, ezért maradtunk. Anya sok finom falatot adott. Nagyon kunyeráltam. Úgy ültem, hogy csak úgy koppant a fenekem a padlón. Apa szerint már több mint a felét megettük. Aztán hirtelen újabb falat hagyta el apa lendülő kezét. Felugrottam, megtámaszkodtam anyán és elkaptam a hagymát. A HAGYMÁT? A HAGYMÁT!!! Hát nekem ne dobáljon senki hagymát. Annyira megharagudtam, hogy a mérgemet a gumin vezettem le. Aztán anya kiengedte a csajokat. Az egyiknek természetesen kellett a gumim. Mivel ők eddig nem lehettek velem kint, nem tudják milyen szálak fűznek a gumimhoz. Anya se veheti el. Senkinek nem adom. A Kókusz, meg a Dió el akarták venni. Megpróbáltak elhúzni, de én körberángattam őket az udvarban.
Az egyik körben, anya szokásos okosabban gyerekek figyelmeztetését megelőzve és egy hangosabb csattanást követően, kolbászok hullottam a felboruló kerti asztalról. Életem legszebb élménye volt. Kolbászok az égből Gyorsan beijesztettem a többieknek, hogy az összes az enyém legyen. Erre apa olyan mérges lett, hogy kiabált és fölrakta a gumit a fára, hogy ne tudjak vele rohanni.
Utálom ilyenkor az apát. Anya mindig nyekereg is neki, hogy vegye le, mert én annyira le akarom szedni, hogy fél attól hogy megsérülök. Megpróbáltam leszedni, de nem értem el. Viszont egy teddi hengert megkaparintottam. Az már az enyém. Nem játszottam vele csak széttéptem. Furcsa íze volt. Apa leszídott. folyt. köv..


Hozzászólások száma: 1

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2009. July 10. 16:49:05 #30295

Te Zotya!!Beszarás!kolbász az égből:D :D Apád meg ne romantikázzon:).Rakjad fel a fára apádat,vagy le veszik vagy nem !!!!