‹‹‹ vissza Zolika adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2009. July 10. 10:44:45 #839

Grill katasztrófa 3. rész

A végén csak ketten versenyeztünk, hogy ki tud többet lenyúlni. Anya meg csak nevetett, mert ő végignézte az egészet. Odarohantam és megmutattam mit szereztem. Ő pedig mondta, hogy ha az apa kiabál velem, nyugodtan HARAPD MEG ZOLIKA Visszafutottam apához és a kajához és combonharaptam apát. Nem hitte el. Én sem, hogy benyelek egyet plekniből. Aztán úgy elkezdett röhögni, mert nem hitt a fülének. Tényleg jó trükk. Ha kiabál, megharapom. Azóta már többször bejött, de ha kimegy a sérója abbahagyom mert gonosz.

Kicsit késöbb olyan jó illatok voltak az udvarban, hogy körbeálltuk anyát aki terített, hogy adjon nekünk kaját, de rájöttem, hogy még apánál van. Kiabáltam, hogy adjon, de nem adott. Akkor gondoltam megnézem, hogy mit csinál. Felugrottam, de meleg volt nagyon. Leesett egy jó nagy falat. Apa is látta. Na ki lesz a gyorsabb Apa? Te föntről, vagy én lentről? Pedig tudjátok, hogy mi volt az? Egy NEEEEEPARÁZS . Biztosan a legfinomabb falat. Neparázs. Rápattantam, de apa megelőzött. Felkapta és eldobta. Inkább adta volna nekem.

Végre kaja. Ott volt az asztalon és 5-en ( Én, a Zserbi meg 3 macska.) vártuk a pillanatot amikor nem figyelnek oda. Észrevettem, hogy anya bemegy, apa meg elindult a malachoz, mert az lerágta a fügefa ágait, amit anya úgy szeretett. Kiabált a malaccal, az meg elment. Amíg nem figyeltem, az egyik macska a Zizu átugrott az asztalra és ellopott valamit. Ekkor jött ki anya és levette a macskát. Nem is szídta le annyira. Csak apával kiabált, hogy mit keres a macska az asztalon, a bullok meg a macskák közelében. Tényleg, miért nem én szedtem le a Zizut?
Becsuktak egy ajtót, hogy ne tudjunk kunyerálni. Alacsony ajtó, mert rá tudok támaszkodni. Még a fejem is átfér a lyukakon. Kifelé nehezebben. Kajáltak anyáék. Nem kaptunk annyit amennyit kértünk, amennyit megérdemeltünk volna. ....folyt köv

Hozzászólások száma: 1

Írta Erika71 gazdi (SZÉP Feri), 2009. July 10. 16:56:39 #30306

Harapd meg Zolika!Mi az,hogy lezavar neked!!Jelentsük föl! A Jenőnél a Polgári Hivatalába a Jenőné!! Te szét röhögöm magam.Csak nem lehet sokat írni ide nekem!De ezt olvassa el mindenki!