‹‹‹ vissza Zorka adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta tunci1979 gazdi (Zorka), 2009. September 10. 11:49:13 #2013

Hogyan is kerültem a gazdihoz?

A gazdi apunak volt régebben egy németjuhász kutyusa, Zeusz. Nagyon szófogadó volt, és örző-védő kiképzésben is részesült. A gazdi anyu már csak az élete utolsó egy évében ismerhette, mert már nagyon öreg volt mikor a gazdi apuval megismerkedtek. Sajnos az egyik napról a másikra nagyon beteg lett és el kellett altatni, hogy ne szenvedjen. Gazdi anyunak még soha nem volt németjuhász kutyusa, de Zeusz által nagyon megszerette ezt a fajtát. A németjuhászos gazdiknak nem is kell szerintem taglalnom hogy miért. Sokáig nem is volt a gazdinak kedve másik kutyushoz, de a szomszédunk nagyon megsajnálta őket és felajánlott ajándékba egy kutyust a következő alomból. A gazdiék már nagyon várták a születésemet, mert hiányzott már nagyon a négylábú családtag nekik.

És megszülettem!

Az első pár nap semmit sem láttak belőlem és a tesóimból, mert az édesanyám nagyon óvott minket. De szép lassan cseperedtünk és mikulásajándéknak engem kaptak.
Az első pár napban nagyon féltem,de azóta rájöttem, hogy ennél jobb helyre nem is kerülhettem volna.

Hozzászólások száma: 1

Írta ketlin gazdi (SÁBA BUCI), 2009. September 24. 13:10:41 #118817

Gratulálok kicsi Zorka, nagyon szép lettél !
Én már nem lehetek köztetek, nem ismerhettelek, de elolvastam, hogy a Te gazdikáid is szerettik a németjuhász kutyákat.

Kívánom neked, nőj nagyra, légy okos és nagyon hűséges !
Nekem is csodálatos életem volt ( leírtam az egészet az emlékeimben ), én már innen vigyázok az én drága gazdikáimra s az én kis barátaimra
( Rátok )