‹‹‹ vissza Spagi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Valimami gazdi (Spagi), 2012. March 01. 12:58:53 #19891

Fogyókúrára fogtak

Ma orvosnál voltunk, a szokásos éves generál: vizsgálat, lázmérés, súlymérés, fülpucolás, körömvágás, féreghajtás na és a kombinált veszettség oltás. Itt a súlyméréskor derült ki, hogy a télen 4 kilót híztam, vagyis 35 kiló vagyok. Mekkora különbség, az előző gazdinál 20 kiló voltam. Úgy látszik, anyának a sovány kutyák tetszenek, mert közölte, ma estétől fele adag kaját fogok kapni, a reggeli adagot meghagyja, az eddig is csak negyed adag volt, hogy hozzászokjak a napi kétszeri kajához, mert szerinte öregszem. Ki kérem magamnak!
Azért volt egy dicsérete is a dokinak. Azt mondta, szépen izmolt a hátsó combom, ami azért is érdekes, mert súlyos diszpláziával kerültem anyához. A röntgent nézve akkor azt mondta a doki, csoda hogy járni tudok.
(Megsúgom nektek, hogy az orvostól hazafelé anyának többször is meg kellett állnia, mert fájt a csípője, míg én megállás nélkül bírtam volna hazáig. Meg is értem, ha nem visz túl sűrűn sétálni.)

Hozzászólások száma: 1

Írta Bálint_Reni gazdi (Sába), 2012. March 01. 19:03:39 #1210427

Kedves Spagi!

Én is fogyókúrázom!!!! Pedig szerintem nekem ilyen az alkatom, szép dundi.
Sajnos van rajtam 7 kiló felesleg, 25kiló vagyok .
Gazdim lightos kutyatápot ad már egy hónapja és többet visz sétálni, amint van szabadnapja. Napi 2-3 órát is megyünk csak úgy.
Akkor fogyizzunk együtt.