‹‹‹ vissza Minibull Carlos adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vammarcsi gazdi (Minibull Carlos), 2010. January 01. 12:28:17 #4452

Boldog Új Esztendőt Barátaim!

Üdv Mindenkinek!

Nagyon rég jártunk itt, de anyának sok dolga volt, a kisgazdi beteg volt, és ő amúgy sem tud "még" írni ide. Bár ami késik, nem múlik.

Hát elég sok minden történt, pl:nincs a telepen kutya, akivel játszhatnék, mert mindenki fél tőlem, hogy kárt teszek az ő "kicsikéjében". Anyu megoldotta: rendszeresen átsétálunk a másik lakótelepre, ott van két amstaff, akikkel tudok játszani. Az egyik Zeusz, 15 hónapos kan, akit sikerült a saját 11 kg súlyommal ledöntenem a lábáról, a másik egy 6,5 hónapos kan, ő Brandon, vele keményebben játszunk, néha ő vonyít fel, néha én , de rendesen le tudjuk fárazstani egymást. Igaz, hogy utána fürdenem kell, de megéri. Különben is, anya hajszárítóval megszárítja a bundámat.

A másik, hogy szobatiszta vagyok!!!! Ja, és nem mellesleg tudok egy csomó parancsszót: pl. ha anya elenged, akkor ha hív, akkor visszamegyek hozzá. Hallom, amikor megnyomja a klikkert, és tudom, hogy jön a jutifalat, tehát trappolok. Tudok ülni, maradni, várni, tudom mit jelent a "nem", és az "ereszd". Anya szerint er a legfontosabb vezényszó, amit tudnom kell, mert rendszeresen azzal szórakozom, hogy más kutyák fülét, lábát, nyakát tépem, ilyenkor, ha anya szól, akkor el kell engednem. Hát ha neki ez kell, akkor elengedem. Anya szigorú, de imádom!!!! Amikorhazajön, akkor táncolni szoktam neki (forgok, topogok, és énekelek neki), azt nagyon szereti. Apával is sokat játszom, bár a múltkor nagyon "kemény" voltam. nekifutásból felugrottam, és összefejeltünk!!!! Lett neki egy piros puklija, és fájlalta a fejét. Nem értem, nekem semmi bajom!!!!

Anya tavasszal valami kiállításra akar vinni vagy mire! Nem tudom, ott mit kell majd csinálni, de biztos fogok majd játszani egy jót.

Az új képeket anya feltette, a videót még nem, de szerintemazt is nemsokára láthatjátok. Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek, írjatoknekem üzit,mert rég halottam felőletek.

PusziMindenkinek: Carlos

Hozzászólások száma: 1

Írta oroszlán77 gazdi (Kicsi), 2010. January 01. 12:21:54 #256430

Boldog új évet kívánunk!