‹‹‹ vissza Minibull Carlos adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vammarcsi gazdi (Minibull Carlos), 2010. February 08. 11:24:05 #5474

nagy játék III.

folytatom:

Anyáék jót röhögtek rajtam . Aztán csöngettek.... Kiabáltam egy párat, de anya visszatolt az ajtóból és beengedte a kisgazdit.
Na most már megnyugodtam. Anyáék ettek, aztán odaültem anya lábához, a térdére raktam a fejem, és olyan hatalmas bociszemekkel néztem rá, hogy rögtön tudta mit akarok.... .
Mondta is apának: tudod mi baja ugye? Apa értetlenül nézett rá: honnan a búsból tudhatná, amikor csak anya érti meg, hogy mit akarok.... felemelt, és az ölébe fektetett (bár már nem nagyon férek el benne a 14,5 kilómmal!!!), és akkorát sóhajtottam, hogy majdnem összedőlt a ház.

Aztán apa becsempészett az ágyba . Kicsit furán éreztem magam, mert nem szoktam hozzá, de azért elszenderedtem, apa pedig odadugta a fejét az orromhoz, és így aludtunk. Már amíg nem kezdte el csikizni a tüsi haja az orromat.... , ja, és állandóan puszilgatott. Na ennyit az alvásról! Mérgemben lenyúztam a teniszlabdám ruháját.... ezzel is beállva Donnie, és Kubi mellé a sorba, és megettem a bőrrúd felét, amit anya szombaton vett nekem.

Ennyi minden után már simán végigalszom a HELYEMEN az éjszakát.
Ott legalább nem szekál senki

Carlos

Hozzászólások száma: 1

Írta dedinad gazdi (Donnie-Minibull), 2010. February 08. 09:58:20 #327996

Hmmm, a "labdacsupaszítás" csudajóóóó dolog.