‹‹‹ vissza Minibull Carlos adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vammarcsi gazdi (Minibull Carlos), 2010. April 04. 11:32:10 #6942

Party-time

Sziasztok!
Régen nem írtam, de most van rá időm. Valahogy a nap 24 órája sem elég arra, hogy elintézzem a dolgaimat. Na mindegy, nem ez a téma.
A tegnapi HP nagyon király volt. Újjabb taggal bővült a csapat, és mi megismertük Fannit, akivel nagyon jól elvolt Carlos. Rámenős kis csaj, mondhatom, és hogy ÖV-zik elsőre!!!
Carlost nem érdekli a dolog, abszolut Ádámra koncentrált, és nem arra, hogy mit kellene csinálnia. Nem baj, igazándiból úgyis a kiállítás az elsődleges. Nagyon várja mindíg ezeket a partykat, mert utána mindig kidől, mint egy zsák.
Amikor megnézem a Csilla által készített király képeket, mindig elcsodálkozom, hogy hétről-hétre mennyit változik! És hogy milyen gyönyörű..... Mindig azt hittem, csak azért mondják, mert kicsi, és nagyon aranyos, de így kívülről látva tényleg szép!!!! Köszi Viki!!!! ezt a kis herceget!!!!!!
Tegnap este fürdés volt, szegény olxan fáradt volt, hogy a hajszárítás közben elaludt a mosogép tetején. Abszolut nem zavarta, hogy közben zúgott a fülébe a szárító, és dörgöltem a testét a trücsivel. Édes volt.
Természetesen az ágyon aludt, kettőnk között. Tudom, tudom, az elveim. Amikor tiszta akkor aludhat velem/velünk, egyébként nem.
Az alap engedelmességi feladatokkal jól haladunk, most a ringdresszúra elsajátítása a feladat. Megbeszéltem egy bullterrier tenyésztővel, segít nekünk felkészülni, és az is lehet, hogy ő fogja felvezetni a kiállításon, ha nekem nem sikerülne elsajátítaniezeket afortélyokat egy hónap alatt.
Nagyon várom a májusi kiállítást, roppant kíváncsi vagyok, hogy mit tudunk, illetve a kutya genetikája mit tud.
Addig persze még jelentkezünk, és ha szépen teljesítünk, arról biztosan írok majd részletesen. Ha nem teljesítünk szépen akkor is.

Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek, aki ezt elolvasta!!!

Hozzászólások száma: 1

Írta trickybulls gazdi (Zolika), 2010. April 07. 19:57:22 #436112

Nagyon jó volt ezt olvasni!

Mindig nehéz szívvel válunk meg a kiskutyiktól, de igazi öröm, ha látjuk, hogy jó helyre került!! Nagyon jó, hogy így szeretitek! Nyáron megdögönyözöm!!