‹‹‹ vissza Mazsola adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta verrrrrus gazdi (Mazsola), 2009. October 24. 19:25:38 #2828

Mérgezett egeret ettem...

Kedves kis blökis barátaim!

Eddig nem akartam veletek közölni, hogy milyen beteg voltam, de most, hogy szerencsésen felépültem, gondoltam megosztom veletek betegségem+gyógyulásom történetét!
Az egész egy héttel ezelőtt kezdődött, amikor Cappy-hugica egy egeret hozott a szájában, amit én elloptam tőle és nagy büszkén megettem. Kiderült, hogy mérgezett volt, ő megérezhette, és ezért hagyta ott, de én nem bírtam magammal, hiába, a ragadozóösztön mindenek felett!
A következő napok borzalmasan teltek, be sem mentem a lakásba, máskor különben ki sem lehet onnan robbantani, állandóan gazdi ölében vagy a pihepuha párnácskámon fekszem.
De egy hétig csak kint feküdtem az ajtó előtti kuckómban - csak hányni jártam ki belőle... Gazdi nagyon szomorú volt, de nem mert dokit hívni, hiszen Puszedli anyácskámat is félrekezelték, így inkább ő ápolgatott engem - azt kell mondjam, hogy elég nagy sikerrel!!!
Szerencsére tudtam inni, úgyhogy nem száradtam ki. A hányás 3 napig tartott, és aztán kiürültem.
Szerdán már végre néhány falat is lecsusszant, persze csak mértékkel. Gazdi tejfölbe, joghurtba mártotta az ujját, és azt tuszkolta a számba, néha kiköptem, de azért valamennyi bennem maradt. Aztán következett kedvencem a sonka, de abból is csak pár milliméternyi darabka.
Ma pedig eljutottam oda, hogy egész nap bent nyávogtam és gazdiékat kínoztam - pulykamellhusit, főtt párolt husit és laktózmentes tejet koldultam!
Este már ott tartottam, hogy a konyhaasztalon mászkáltam - ami TILOS!!! - de nem zavartak le, hiszen frissen gyógyultam, és csak nézték boldogan, ahogy befalom a számomra tetsző falatkákat!Azért ebből sajna nem lesz rendszer - az ominózus kávényalogatásom betett nekik egy kicsit...de nekem is mert leégette picinyke nyelvemről az ízlelőbimbóimat!
Külön szeretném megköszönni Hekibubusomnak a kedves, gyógyító szavakat és képet, Szőrgombi, te pedig ne haragudj, hogy neked nem szóltam erről, de nem akartam, hogy aggódj! Most boldog vagyok nagyon! Mazsipusz

Hozzászólások száma: 3

Írta Halida gazdi (Szőrgombolyag), 2009. October 28. 08:38:48 #165640

Jaj, Mazsi, persze hogy aggódtam volna, de igazán szólhattál volna! Nagyon örülök, hogy meggyógyultál! Ne csinálj ilyet többé, vigyázz magadra!
Csók

Írta milda gazdi (foltika), 2009. October 25. 17:09:22 #161136

Nagyon örülök hogy felgyógyúltál hála a gazdid gondos ápolásának.Azért máskor vigyázz jobban az egerekkel!

Írta nory66 gazdi (Heki), 2009. October 24. 19:24:47 #159724

Az én ügyes, és erős cicabarátnőmHűűű...ilyet sem mondtam még...