‹‹‹ vissza Bagira adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Vettel-fan gazdi (Bagira), 2010. September 01. 19:50:06 #10432

Elmentem végleg:(:(

Tegnap reggel elkezdtem nyávogni, mert eléggé fáztam. A gazdi jól bebugyolált és meleg helyre rakott. Egész nap szundikáltam,mikor a gazdi felkeltett engem, hogy ideje vacsiznom. De valami nem volt rendben. Nagyon keservesen nyávogtam és lábra se tudtam állni.A gazdi kivett a ruha alól és letett a földre. Fájdalmas nyafogás közben 1-2-t léptem és egy pillanat alatt összecsuklottam. És ez így ment tovább. A gazdi megvizsgált engem és látta, hogy a hasam teljesen be volt esve, a lábaim olyanok voltam mint egy hurkapálca. Pedig reggel még dundi és energiával telt cicus voltam. Még egy beton kerítésre is felmásztam, de egy pillanat alatt minden megváltozott.
Gazdikám megpróbált egy kis felvágottat adni nekem, de csak nyávogtam. 1-2 falat lement a torkomon de a lenyelése kín volt. Később adott nekem tejet is, ott se járt több sikerrel.Nagyon éhes voltam, de csak hang jött ki a torkomon. Mikor a tejbe beleér a szám,akkor is csak nyafogtam, de a nyelvemmel nem lefetyeltem a tejet. A gazdi nem mert önteni a számba, mert attól félt, hogy nyávogás közben a tüdőmbe folyik a tej.
Este még néhányszor kijött hozzám. A mamim közben hazajött, de már szoptatni se volt hajlandó. Ő már érezte...
Reggel odajött hozzám a gazdi és megnézett engem. Halott voltam. Nem bírtam tovább a szenvedést.
Nemhiába tudta már a mamim...hogy elmegyek.

Hozzászólások száma: 3

Írta ntimea gazdi (Szuzy), 2010. September 02. 11:03:08 #646045

Drága kicsi Bagira!
Sok boldogságot a szivárványhídon túl! Nézzél le ránk néha-néha, és én is megígérem ha felnézek az égre, megkeresem a legszebb csillagot, és akkor a tekintetünk találkozik!

Írta HalaszneMonika gazdi (Judyék), 2010. September 02. 09:32:44 #645962

Részvétünk kedves Bagíra!

Írta HelloKitty gazdi (Karamellás Muffin), 2010. September 01. 21:56:06 #645770

Ez szörnyű! Remélem, h. a cicamenyirszágban nagyon jól érzed magad! Részvétem a mamidnak és a gazdidnak is
RIP kicsi Bagira



Muffin