‹‹‹ vissza Jetta adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Vikkus gazdi (Jetta), 2012. December 02. 09:41:38 #21984

Magunkról

ahogyan azt a bemutatkozás rovatban is írtam, a blökin való regisztráció legfőbb oka az volt, hogy valaki lelopkodta a képeimet, és az én nevemben regelt ide Jettával. azon túl, hogy használta a nevem, a kutyám, és a képeimet még ráadásul hatalmas sületlenségeket is felírt a nevemben... summa summarum, nagyon felbosszantott. hogy több ilyen ne legyen úgy döntöttem én magam teszem fel ide a kutyáimat.
ez az oka annak, hogy nem vagyok egy túl aktív 'blökis barát', bár igyekszem frissen tartani az információkat, de az már meghaladja a képességeimet, hogy a kutyám nevében E/1 sz-ben beszéljek.
a kutyázásunkról a főbb tudnivalók itt találhatók: http://chaoskeepers.wix.com/dogs jelenleg 8 kutya él velünk és egy társtulajdonban. a kutyázás nekünk csak szerelem, mind a kettőnknek, és mivel mind a kettőnk szívéhez más sport és fajták állnak közel így lett ilyen vegyes a falka (nekem a bocik és a kau, apjuknak a pitek és az agarak). 8 kutya sok, de ketten vagyunk rájuk és mindketten kivesszük a részünket a foglalkozásokból. főleg a sport és a munka érdekel mindkettőnket, bár a "kötelező" kiállításokra is el szoktunk menni. sport terén a prioritás a súlyhúzásé, de saját örömünkre űzzük a frizbizést, engedelmest, bikejöringet, canicrosst is, a beauceronok számára pedig napi szintű munkát ad a kecskéink terelése.
Jetta az első boszeronom, az első munkakutyám. egy csodálatos jellem, egy kiváló kutya, amibe belekezdünk, abban a legjobb akar lenni, és él-hal azért, hogy hős lehessen - igazi beauceron. számos kiállítási győzelme és a sportban/munkában mutatott képességei után nem volt kérdéses, hogy almot hozunk le tőle, ebből született Pogó (és hét testvére). velük alapítottuk meg a "des Gardiens du Chaos" kennelt, ami a pitjeink számára kitalált "Chaos Keepers" csapatnév francia megfelelője.

Hozzászólások száma: 0