‹‹‹ vissza Dante adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Vikus_Peti gazdi (Dante), 2011. April 10. 22:37:24 #14874

Szökés

Kedves barátaim és Blöki tagtársaim!

El kell mesélnem, hogy ma mit is tettem!
Kora reggel kezdődik a történet, amikor is a két imádott gazdim elment itthonról. Engem itthon hagytak, hogy jó házőrzőként vigyázzak a házra. 6 óra 55 perckor, ők távoztak és én egészen 6 óra 56 percig vártam, hogy mikor jönnek már vissza, de végül elfogyott a türelmem és utánuk akartam menni! Minden erőmmel küzdöttem, hogy kiszabaduljak a kertkapun és ez párperc alatt sikerült is, úgyanis kitörtem a kapu alján a fa lécet és már rohantam is utánuk az utcánkban ahol lakunk. Óriási távot sikerült megtennem, kb. 500 métert, amikor is megpillantottam egy nagyon kis csini keverék kutyalányt,akivel már egy ideje ismerkedek és nagyon tetszik! Citromnak hívják és hihetetlen egy csinibaba... (Időpont: 7 óra 00 perc) Na szóval épp ott imádtuk egymást a kapuban, amikor az ő gazdijai észrevettek, hogy én gazdi nélkül sétáltatom magam, amit nem szoktam és hát hazavittek! (Időpont: 7 óra 05 perc)
A gazdijaim hazaérve délután, már mindent tudtak az én kis kiruccanásomról és hát kaptam egy kisebb fejmosást, de megint sikerült végül levennem őket a lábukról... Szóval a vége az lett, hogy rájuk néztem a szép szemeimmel és már öleltek is!
Így minden rosszaságom ellenére is imádnak és én is őket, hiszen ha nem így lenne, nem sírnék minden alkalommal mikor kicsit itthon hagynak, még akkor is ha tudom, hogy soha az életben nem fognak engem elhagyni!!!

Hozzászólások száma: 2

Írta Vikus_Peti gazdi (Dante), 2011. April 11. 08:31:50 #894861

Köszönöm a jó tanácsot! Igazad van! A gazdáim már gondoskodtak is, hogy ez ne fordulhasson elő, megerősítették a kaput... Szóval maradok itthon és várom őket türelemmel!

Írta Frankó gazdi (Roy), 2011. April 11. 06:28:42 #894746

Csak óvatosan a szökésekkel sok baj leselkedhet Rád és itt most nem a csajokra gondolok!!