‹‹‹ vissza Bajusz adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Bajusz), 2009. October 07. 21:28:25 #2468

Minden olyan más! Furcsa!

Láttam mostanában, hogy a gazdi melletti szobában valamit nagyon csinálnak, de nem különösebben érdekelt. Először kipakooltak, a plafonnal mókoltak, aztán a fallal, végül a padlóval.
De ma, mikor nap végén hazajöttem mindenféle macska dolgaim intézése után azt veszem észre, hogy a gazdin cuccai minda abban a másik szobában vannak és ő maga is ott pötyög a billentyűzeten. Körülnéztem, furcsa volt, már épp ki akartam menni, ikor gazdi hívott. Rögtön az ölébe is pattantam egy jó kis simire. Aztán dolga akadt, ezért letett a székre. Nade egyedül unalmas, és nem is találtam igazán a helyem, megnéztem hát, hogy mi van a "régi" szobával. Majdnemhogy üres, nagyon más....de egy dolog ismerős volt. Gazdi évekkel ez előtt adott nekem egy pokrócot, amit az ágya mellé tett a radiátorhoz közel, hogy azon aludjak. Használtam is, de már egy jó éve biztos nem vettem igénybe, valahogy jó fekvést találtam az asztal alatt, nameg az ágyban.
Hát ez a pokróc ott volt, ahol régen! Rögtön rá is feküdtem és elnyomott az álom.
Gazdi azt mondja, majd csak megszokom az új szobát...hát reméljük így lesz. Mondjuk, ha a gazdi és az ágy közelben van, nem lesz gond.

Hozzászólások száma: 0