‹‹‹ vissza Bajusz adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta vorosritty gazdi (Bajusz), 2010. January 25. 07:11:28 #5103

Lelepleződött a bosszúhadjáratom

Na, az úgy kezdődött, hogy a hideg beálltával egyre többször aludtak bent a kutyák. Egyszer csak a gazdi arra ébredt, hogy az ágy le van pisilve. Már mindenre gondolt, hogy hogy történhetett, de csak nem jött rá. Megegyeztek abban az anyukájával, hogy a kutyák a nappaliban aludhatnak. Egy ilyen alkalommal a nappaliban a kanapé volt pisis és rajta feküdt a Limó. Kihasználtam, hogy rendetlen módon felment a kanapéra.Na, a Limó onnantól kezdve maximum az előszobába mehetett be.
Kicsit enyhült az idő, a kutyáknak nem kellet bent aludniuk. De a Niának elkezdett vacakolni a lába, újra csak bent kellett aludnia, a Limó viszont nem jöhetett be a korábbiak miatt.
A tegnap este a nagy hidegre való tekintettel mégiscsak be lett engedve a Limó is. Gazdi szinte nem is aludt, folyamatosan azt leste, hogy mikor követi el a gazságot, de nem történt semmi. Hajnali háromnegyed ötig. Én azt hittem alszik, így kihasználva az alkalmat, felpattantam az ágyra mellé és elkezdtem ereszteni. Olyan gyors életébe nem volt szerintem a gazdi. Úgy elkapott, hogy védekezni se jutott eszembe, csak menekülni. Most nagyon utál. Tehát az egész pisi ügy azért volt, mert úri kedvemnek nem tetszik, hogy bent merészel aludni a Limó. Jól rákentem az egészet...ha jobban belegondoltok, melyik kutya pisilne maga alá? Ezt gazdi sem hitte az ominózus nappalis eset után, de nem jött rá, hogy mégis mi lehet az igazság. De most már mindenre fény derült. Én vagyok a bűnös és büszke vagyok rá!
Reggel, amikor megtalált, ki is tett az ablakon....azt hiszem sokat leszek kint, amíg elül a mérge...de akkor én leszek rá megsértődve...

Hozzászólások száma: 4

Írta verrrrrus gazdi (Kormos), 2010. January 25. 19:02:08 #300358

Bajusz! Te vagy a legjobb!
Ha Jessy bent lakna velünk, akkor én is ezt csinálnám!
Sőt én még így is bepipilek néha...
csak így tovább!!!

Írta Kata66 gazdi (Huba), 2010. January 25. 19:02:00 #300357

Ezt az észjárást! Bajusz, ezt nem úszod meg ennyivel, ugye tudod?

Írta v_idi gazdi (Thor), 2010. January 25. 18:57:46 #300342

Bajusz!te nagyon szemtelem vagy!Nem gondolod,hogy Limó megbosszulja?Én azt tenném!

Írta milda gazdi (foltika), 2010. January 25. 16:03:23 #299906

Hát rád illik a mondás aki másnak vermet ás maga esik bele
Hiába a macska nagyon okos állat