‹‹‹ vissza Maci adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta zselykobain gazdi (Maci), 2009. September 07. 21:35:15 #1983

Erőszakmentesség

Maci vagyok, 2008 tavaszán találkoztam jelenlegi gazdámmal. Összeverve érkeztem hozzá, nem engedtem hogy bárki hozzám nyújon. Itt viszont másképp bántak velem. A sebeim meggyógyultak, kicsit gyorsabban, mint a lelkiek, de már majdnem semmire sem emlékszem a gyerekkoromból. A gazdám megtalálta a régi tulajdonosaimat, és kiderült számára, hogy az előző gazdám egy részeges vénember volt, aki saját bevallása szerint még a láncon is megvert engem lapáttal, mielőtt végleg elszöktem volna.
Szeretett volna visszaszerezni engem, de a mostani gazdim sosem engedné ezt meg neki.
Elhatározta, hogy más kutyáknak is segít azzal a módszerrel, amit nálam alkalmazott. Ezzel a kutyák gyorsan és boldogan tanulnak, miközben egyre jobban megszeretik a gazdájukat.
A gazdám sajnosmég tanul, ezért nem lehet mindig mellettem, de az ősziszünetben elkezdjük más kutyák "szelídítését" is, elsőként egy Gombóc nevű kanét, akinek remélhetőleg sikeres átalakulásáról majd videókat láthattok itt. Én pedig mindvégig a gazdám mellett leszek, hogy én is segíthessek! Köszi hogy elolvastátok, és szurkoljatok nekem és Gombócnak az őszre!

Hozzászólások száma: 0