‹‹‹ vissza Brutus ismét adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta zsu78 gazdi (Brutus ismét), 2010. March 08. 12:58:13 #6205

Nincs igazság! :( 1.

Drága Barátaim !

Csupán "jó" minősítést kaptam a kiállításon, ami nagyjából közepes szintnek felel meg!
Ez teljesen irreális! Már csak azért is, mert még a kiállítás megnyitása előtt odajött hozzám és anyához Haas Gábor (MEOE küllembíró), valamint a MÁRK felügyelő bizottságának elnöke, Dr. Bakondi György (akinek tulajdonában van a kiváló rottweiler, Fellegvár Rott Thunder Yoda), s mindketten egyöntetűen dícsértek, mind kiüllememben, mind viselkedésemben! Haas Gábor külön kiemelte, mennyire tetszetős vagyok, s hogy az idegrendszerem kitűnő!
Egy olyan kutya kapott előttem "nagyon jó" minősítést, akit véleményem (és nem csak az én véleményem) szerint simán "lekörözök"! Ennek a kutyának a neve Rott-Axe-Rudi Benno, 2008.11.08-as születésű. Felraktam róla a képeim közé egy fotót tanulságul, azon látszanak leginkább a hibái.
Amikor Haas Gábor megnyitotta a kiállítást, tolmácsolva az osztrág bírót, mindenkit nyomatékosan megkért, semmilyen motívációs eszközt (labdát, ütőzsákot, stb.) ne használjon senki felvezetésnél. Ehhez képest (minket kivéve) egyetlen ember sem foglalkozott ezzel!
A ringben legelőször is futnia kellett minden kutyának két kört. Több kutya is rángatott, kitört, lemaradt, a "nem megfelelő" minősítést kapott kutya pedig végig agresszíven viselkedett (többször rátámadt a körben lévő kutyákra, a szeme pedig borostyánsárga, e két dolog miatt küldték ki a ringből). Elfogultság nélkül állíthatom, hogy én azon kevés kutyák közé tartoztam, akin nem kellett a felvezetés alatt átesni, nem maradtam le, és nem rángattam a pórázt. Mindkettőnk (anya és én) tapasztalatlansága ellenére nagyon jól sikerült a felvezetés, és a beállítás is.

Hozzászólások száma: 2

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2010. March 11. 16:46:44 #388774

Ne szomorkodj Brutus! Te akkor is nagyon szép és okos kutya vagy!

Írta zsu78 gazdi (Brutus ismét), 2010. March 11. 12:29:04 #388303

Köszönöm Peggykém! Nagyon jól esik, hogy tartod bennem a lelket!