‹‹‹ vissza Brutus ismét adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta zsu78 gazdi (Brutus ismét), 2010. March 08. 13:02:44 #6206

Nincs igazság! :( 2.

A bírálat alatt kiválóan viseltem a herevizsgálatot, és meg sem rezzentem, amikor a bíró a számban turkált, hogy megnézze a fogaim.
Sajnos a ringtitkár nem jegyzetelt pontosan, mert több dolgot sem az elhangzottak alapján írt le.
Pl. hiába diktálta Haas Gábor, teljesen lemaradt, hogy "egyenes hátvonal, nagyon jó nyak". Ami pedig szóban másként került megfogalmazásra, mint ahogyan az olvasható: "nagyon szép fej (amit még az osztrák bíró is kiemelt), közepes méretű, jól tűzött, nagyon szépen tartott fülek, nagyon jó végtagszögellések, kitűnő szőrminőség, szép izomzat".
A "jó mellarány" helyett "nagyon jó mellarányt" diktált Haas Gábor.
Amikor a bírálat véget ért, az osztrák bíró kiadta a minősítést: "jó"! Teljesen ledöbbentünk, hiszen azok alapján, amiket a fordításban halottunk a bírálat alatt, minimum egy "nagyon jó" minősítésre számítottunk anyával! Ami pedig roppantul érdekes volt, Haas Gábor hosszasan vitatkozott az osztrák bíróval, hogy miért csak "jó" ez a minősítést! Ezekről a pillanatokról is tettem fel néhány képet, melyek jól mutatják a magyar bíró csalódottságát! Amikor a vita lezárult, Haas Gábor odajött hozzánk, s azt mondta: "Sajnálom, de a minősítés MOST (ezt a szót megnyomta) csak "jó", mert a szemem és ajakpigmentem kicsit világosabb a kelleténél! Mindössze ez a két hiba róható fel, semmi más!!! Tudom, hogy ez is hiba, no de ekkora?!
Amikor távoztunk a ringből, Bakondi György odalépett hozzánk, s így szólt: "ne keseredjünk el, mert az osztrák bíró nem normális, hogy így leminősített, ne adjuk fel egy ilyen bírálat miatt, és mindenképp menjünk még sok kiállításra, mert érdemes!
Egy szó mint száz! Anya azt mondta, nagyon büszke rám, annak ellenére, hogy olyan minősítést kaptam, amilyet! Csak azt sajnáljuk (de nagyon), hogy nem volt nálunk kamera, azon látszott, hallatszott volna igazán minden! De hátha felkerül majd az internetre néhány felvétel, ami értékes lesz a mi számunkra is...


Hozzászólások száma: 4

Írta Veronika81 gazdi (Suzy), 2011. February 24. 18:42:48 #847750

szia Brutusz szerintem is szép kutya vagy a birók nem olvastak kutyás könyvet hogy a roti zömök és jó kiállásu kutya
ugy hogy ha én lennék a biró meg kapnád a gyöztes cimet

Írta bodimelinda gazdi (Sziszi), 2010. March 11. 16:49:17 #388782

Bírónak szemüveg kellett volna! De nekem akkor is gyönyörű kutya vagy!

Írta Ágijjjé gazdi (Sába), 2010. March 08. 11:44:50 #382384

Drága Brutus!
Gondolom rosszul esett az "ítélet"!!!! De ne keseredj el, a múltkor már azéééé bizonyítottál!! Hisz Te vagy Miskolc szépe!!!!
És Nekem is Te vagy a legszebb roti!!!!

Írta kolmanicsgabi gazdi (Lucky), 2010. March 08. 11:09:25 #382316

Szia Brutus!
Megnéztem a másik kutyáról a képet, és te tényleg sokkal szebb vagy, úgyhogy nem értem én sem ezt az eredményt!
De ne keseredjetek el, mert fiatal vagy még, és lesz időd bőven bizonyitani!
Ez is nagyon-nagyon szép eredmény!