‹‹‹ vissza a(z) Kutya fórumhoz

Nagytestü kutyák fórum

Írta gazdi (), 2010. October 06. 20:02:00 #393243

Rafika sok szeretettel meghívlak hozzánk a lakótelepre egy röpke tíz perces sétára, garantáltan meggyőzlek hogy nemcsak a nyagtestű kutyákkal van probléma Tíz perc alatt csak a háztömbünk körül 5 oylan kiskutyával fogsz találkozni akik vagyleugatnak a lábadról sé a nagykutyádat vagy még neked is acsarkodnak És még el sem vittelek a sétányunkon ahol ez a szám hatványozódik

Előzmény: #393196

Írta Duce gazdi (Duce), 2010. October 06. 18:39:25 #393203

Szia.
Ha ilyen célból hoztad létre a topicot hogy összeúszítsd a népeket lehet jobb lett volna ha nem is teszed.
Nem hinném hogy ki lehetne hegyezni ezt a témát kis vagy nagytestű kutyára.
Tény ami tény,sajnos Magyarországon a béka segge alatt van a kutyázási kultúra és rengeteg felelőtlen ember.De könyörgöm,pro és kontra napestig lehetne sorolni itt a sérelmeket.
Inkább arra kellene figyelni hogy mindenki fogja meg a saját kutyáját és ha egyeztettek(mind2 fél úgy dönt hogy nem lesz probléma és összeengedik az ebeket)akkor le lehet venni a pórázról a kutyákat.
De ezt a nagytesű kutyákra kihegyezni ugyanolyan butaság mintha azt találnád ki hogy csak a nagytestű kutyák gazdái nem szedik össze a piszkot a kutyájuk után.

Előzmény: #393196

Írta málnácska gazdi (Rafika), 2010. October 06. 18:22:05 #393196

Mindíg félve megyünk sétálni, met a nagykutzyák szabadon vannak, többször meg is témadtak, nemcsak a kuityámat,hanem felugrig rám. NEKEM PEDIG KEZEM LÁBAM REMEG.pEDIG NEKEM EGY TÜNDÉRI A KUTYÁM SENKIT NEM TÁMAD, BÉKÉS, ARANYOS! gYAKRAN KERÜLÖK ÖSSZETŰZÉSBE NAGYKUTYÁSOKKAL, DE MOST MÁR OTT TARTOK, HOIGY A GAZDI NYAKÁBA FOGOM TENNI A PÓRÁZT, MERT A KEZÉBE LÓBÁLJA, AHWELYETT, HOGY A KUTYÁLYÁN LENNE!.tISZTELET A KIVÉTEL!!

ugrás az oldal tetejére

A fórumokhoz csak blöki.hu tagok szólhatnak hozzá!
A fórumokhoz történő hozzászólással elfogadod a fórumszabályzatot.

OTVucXNwZGViamE2ZTdrNGw5czZmZW4xdjM=