‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2012. February 04. #1130

Nyávogás-mit jelez?

Sziasztok! bonnie cicám szinte mindig nyávog. van amikor látszólag semmi oka nincs rá,mégis hangosan nyervog. általában nem éhes, hiszen nagyon figyelek a rendes étkeztetésére, friss vize pedig mindig van a tálkában... ha nem tudom, miért nyafog meg szoktam simogatni, hátha egy kis szeretgetésre, esetleg egy kis játékra vágyik.... szokott is dorombolni, vagy éppen játékból harapdálni, de utána megint rákezd a nyafizásra. amikor "ki kell mennie" oda szokott állni az ajtóba, hogy kivigyem az alomtartó tálcához. ilyenkor szinte semmi baja...

kategória: macska, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta MissyofMissylandia gazdi (Queen Missy mbsz), 2012. February 06. #6701

Lehet, hogy ivarzik, meg az is lehet, hogy szereti a hangját hallatni. Én is szoktam hangosan szónokolni, pedig mindenem megvan, és meg is vagyok műtve. Azt szeretem, ha ilyenkor rám figyelnek, megsimiznek, játszanak velem. De van, hogy unatkozom, azért csinálom, vagy az egyik szolga alszik, és azt szeretném, ha felkelne. :-) Szóval baja biztosan nincsen: vagy ivarzik, vagy csak figyelmet akar.

Válaszolta rexsona gazdi (frici), 2012. February 05. #6698

Úgy látom Bonnie nőstény cica,ha nincs ivartalanítva ,lehet hogy ivarzik,és azért nyávog annyit.