‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2012. June 04. #1468

étvágytalanság?!

Szofi mostanában nem eszi meg a napi adag kajáját. az utóbbi időben pár kilót magára kapott,pont jó volt a testalkata,viszont most meg fogyott,persze nem kórosan sovány,de látszik rajta,hogy fogyott.lehetséges,hogy a meleg miatt nincs étvágya?minden nap eszik valamennyit,de nagyon sokszor pár falatot,majd az orrával arrébb lökdösi és melléfekszik.mi lehet a gond?kedve ugyanolyan,nagyon sokat szaladgál,és ugyanolyan lelkesen hozza vissza a labdát mint eddig.

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:+4

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Giniras gazdi (Delinke), 2012. June 04. #8318

Mostanában sok az ilyen jellegű kérdés, én el tudom képzelni, hogy a meleg miatt sokan kevesebbet esznek, bár mi most elég jó evők vagyunk. Annyit tennék hozzá az előttem szólóhoz, hogyha alapból csak napi egyszer kap enni, akkor tartsátok a rendes etetési időt, ha otthagyja, akkor vegyétek el tőle, s legközelebb majd csak a következő etetési időpontban lássa viszont az ételét. Én pár napig konzervet kevertem a tápjukhoz, azóta konzver nélkül is nagyon szépen esznek.

Válaszolta nagynikolettandbuksi gazdi (Buksi), 2012. June 04. #8317

lehetséges hogy a melegtől az okát nem tudom.de egy tippet adhatok:Ne haggyátok előtte egész nap az ételt hanem reggel adjátok oda neki egy 10 percre.ha nem eszi meg akkor nem eszi meg.este megint adjátok oda neki egy 10 percre.ha nem eszik nem eszik.a mi kutyánknál ez bevált mindig megeszi a napi adgját