‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2012. July 13. #1597

Mit tegyek? sürgős

Tehát a kutyám vagy álvemhes, vagy vemhes egy nála nagyobb kutyától. anyám nem akarja elvinni az állatorvoshoz, én pedig jön hogy megöljem anyám! utálom!
mit csináljak a kutyával, hogy nehogy legyen baja?!
kérlek segítsetek!

kategória: kutya, válaszok száma:10, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta rexsona gazdi (frici), 2012. July 13. #8864

Szerintem nem az akarás kérdése egy állatorvos,akárhogy is szinezzük ,hanem pénz kérdése!!!

Válaszolta Giniras gazdi (Delinke), 2012. July 13. #8857

Egészen bizonyos, hogy nincs a közeletekben állatorvos? Persze, hívhatsz is magatokhoz egyet... De ugye, akárhogy is nézzük, az állatorvos sehogy sincs ingyen. Nekem 12 évesen nem volt saját pénzem, azt nem tudom, te hogy állsz, de ha van is pénzed, akkor is szerintem mindenképp meg kéne beszélned a szüleiddel, ha nem anyukáddal, akkor apukáddal. Meg nem ismerem a szüleidet, de egy állat miatt a saját szülőddel nem szabad komolyan összeveszni, vagy nyilvános fórumon ilyeneket írni róluk, még akkor sem, ha most kapásból egy rakás dolgot fel lehetne sorolni arról, ebben a kérdésben mit tettek nagyon rosszul, kezdve ott, hogy a kutyád miért nem lett ivartalanítva.
Te, mint nem önfenntartó gyerek, csak a szüleid közreműködésével lehetsz képes megfelelően tartani egy kutyát, ha a szüleid ezt valamiért nem biztosítják, a kutyának is jobb lenne, ha állatvédők vagy egy másik család gondjaira bíznátok.
Ez egyébként nem olyan sürgős, mintha épp most ütötte volna el egy autó, úgyhogy tényleg próbáld meg szépen megbeszélni a szüleiddel.

Válaszolta Vivikon gazdi (Beni), 2012. July 13. #8856

Már bocsi, de ha anyukád nem akarja elvinni orvoshoz, akkor ne vegyen kutyát.

Válaszolta Bikfic gazdi (Bikfic), 2012. July 13. #8855

Szerintem ha nem tudsz bemenni állatorvoshoz, talán kihívhatnád házhoz. Sokszor kimennek, ha ott lenne és ő beszélne a szüleiddel lehet, hogy meggondolnák magukat. Nem? Na meg persze megnézné a kutyát.