‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2012. July 29. #1636

Hogyan szoktassam le?

Lizy kiskorában nem szocializálódott tehát egész 2 éves koráig szinte nem is vittem kutyák társaságába. nagyon okos pitbull -spániel keverék. csak nagyon agresszív. embereket még eltűri egyedül a férfiakkal van baja. de amikor találkozunk egy kutyával azonnal kiszemeli és már üldözőbe akarja venni. szerveztünk már nem egy kutya találkozót. de sajnos míg a többi kutya boldogan játszik lizy meg azért megy oda h verekedjen. de ha megfogom ez még rosszabb.

kategória: kutya, válaszok száma:3, kérdés értékelése:+4

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta annali gazdi (Málna Luca), 2012. August 03. #9132

Ajánlom a Ceaser Milan könyveket! Segíthetnek!

Válaszolta nagynikolettandbuksi gazdi (Buksi), 2012. July 29. #9063

segíthet személyes kutyakiképző vagy kutyaiskola.tartsd pórázon a Lizy-t,de ne rángasd és ne is feszüljön a póráz.menj egy kutya felé vele.amíg nem morog jutalmazd és dicsérd.ha támadni készül akkor egy határozott nem szabad! parancs, de semmiképen se erőszakosan vagy kiabálva mondd csak határozottan.ha kimondtad a parancsot akkor fordulj a másik irányba ahol lehetőleg nincs kutya és tegyetek meg pár métert.aztán fordulj vissza és ugyanezt csináld.ha jól reagál akkor tegyél rá egy laza szájkosarat vagy haltit és vidd oda egy garantáltan barátságos kutyához.ha támad akkor fordulj vissza és ismételgesd még.továbbá segíthet victoria stillwell műsora. ceasar millan műsora.jan fennel műsora. és kutyáskönyvek. Sok Sikert!