‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2012. August 18. #1705

Szájkosár, tacsira?

Zsömi más kutyák közelében, nem viselkedik valami jól, így ha sétálni vinném, szeretnék szájkoarat venni neki, nehogy baj legyen. rácsos, vagy anyag szájkosár inkább. ez a tépőzáras, nem túl gyenge? és egy tacskónak, kb mekkora kéne?

kategória: kutya, válaszok száma:7, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Adul gazdi (Tappancs), 2012. August 26. #9455

Fresnapf. Ott bármilyen kutyára lehet venni...

Válaszolta Ildikó1 gazdi (Szutyok alias Reno), 2012. August 19. #9388

Én azt tanácsolnám,tanítsd meg a kutyádat más kutyák közelében viselkedni.Tudom ez időigényesebb mint rábiggyeszteni egy szájkosarat,de képzeld magad a kutyád helyébe.......(.kossárral a szádon vagy összeszíjazott szájjal) Egy kuytaiskola segítségedre lehet,de akár itt a neten is keresgélhetsz,vannak nagyon jó videók,leírások. Én a nj.-mat meg tudtam tanítani,egy tacskót sem lehet nehezebb. A lényeg hogy minél többet legyen kutyák között,mert tőlük is sokat tanulhat!

Válaszolta BeagleKennel gazdi (Hubi), 2012. August 19. #9386

Szerintem bőven elég lenne neki egy szájhám, sokkal kényelmesebb lenne neki. És ahogy Bikfic is említette, ahhoz hozzá kell szoktatni.

Válaszolta Bikfic gazdi (Bikfic), 2012. August 19. #9371

http://k-9.hu/images/stories/uj_szajkosr_mret.jpg
Ez talán segít

Válaszolta Petra1992 gazdi (Manó), 2012. August 19. #9370

Mérd meg a tacsinak a száját és jobb ha veszel neki agy tépőzárast.
Azt minden méretben lehet kapni. És hamar hozzá szokik.
Ha nálatok van Freesnapf akkor vidd el oda és ott meg is nézheted hogy melyik jó neki.
Szia

Válaszolta Bikfic gazdi (Bikfic), 2012. August 19. #9369

Hát ha szájkosarat veszel, ahhoz hozzá is kell szoktatni a kutyát. Én úgy szoktattam Bikficet, hogy fejmagasságban tartottam a szájkosarat és egy jutalomfalattal csaltam bele. Így saját maga akaratából ment bele a szájkosárba. Plusz pozitív élmény ragadt meg benne ezzel kapcsolatban
Szerintem tacsi méretben tépőzárasat jobban lehet kapni (én legalább is ilyet jobban látok kis méretben)és szerintem az is elég neki. De ha alaposan körülnézel biztosan megtalálod neki a megfelelőt.

Válaszolta Csokiskeksz_viveen_ gazdi (Lizy), 2012. August 19. #9362

Pont Tacskó méretben lehet kapni ilyen tépőzárasat és az megfelelő neki!:) Csak hozzá kel szoktatni mert mindig leakarja húzni és ez menni is fog neki..