‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2012. August 19. #1709

Tudom, nem kérdés, de itt sokan látjátok

Augusztus 20. ha teheted engedd be a kutyádat, a lakásba, vagy csukd le a pincébe, vagy valahova. mi magnót teszünk be elindítjuk, és teljesen nyugodtak, ott a pincébe, semmit nem vesznek észre, mi pedig elmehetünk, akárhova. vigyázz a kutyádra!!!!

kategória: kutya, válaszok száma:4, kérdés értékelése:-

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta andi1 gazdi (Sissy), 2012. August 19. #9393

Szerencsés az a kutya és gazdi akinek nem fél a kutyája a durranásoktól.Sajnos nagyon sok kutya fél,így muszály ilyenkor őket biztonságos helyre zárni,inkább mint elszökjenek félelmükben.Ha ott vagy mellette és nyugtatgatod,az még rosszabb,mert ő azt dicséretnek veszi,és azt hiszi helyes a viselkedése.

Válaszolta Marcsikoló gazdi (Muki), 2012. August 19. #9387

Mi tavaly Mukit vittük Kecskemétre, az út volt két és fél óra, a negyed órás tüzijátékot pedig az ölemből nézte végig, egy hang nélkül. A négy közül egyik kutyám se fél a tüzijátéktól. :) Hála Istennek. Kicsi koruk óta mindenféle inger éri őket, én sehova nem zárnám be őket, semmi pénzért. De az utolsó mondatodat 100 %-ban osztom!!!