‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2013. January 13. #1948

Elektromos nyakörv. tapasztalatok? árak?

Sziasztok!
elgondolkoztunk az elektromos nyakörvön. mennyiért lehet venni? van valakinek valami tapasztalata?

kategória: kutya, válaszok száma:10, kérdés értékelése:+2

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta Nettyke84 gazdi (Rémusz), 2013. October 08. #12142

Szerintem, ha minőségi terméket vásárolsz, ahol kiforrott a technológia egyáltalán nem okoz semmilyen égési sérülést!!!!!! Nem áramot vezetsz a kutyába!!!! Ez akkora tévhit! Én Száfival értek egyet! Persze vannak olyan emberek akik megveszik a kutyát (ami nem is nekik való, mert azt hiszik, hogy az csak van és a "sarokba" be lehet állítani, és elővenni ha úgy tartja kedvem), na ha egy ilyen ember kezébe kerül és nyomogatja, mint egy barom, azt én sem támogatom. De vannak olyan fajták akiket nem tudsz megállítani máshogy és ez akár az életébe kerülhet. Egy kis csípés, ami kellemetlen, de célravezető. Konkrét példa: Rémusz (német dog) iszonyat okos, könnyű tanítani, mellette Marci (Jack Russel) örök mozgó, a vérében van. Folyamatosan felugrált Rémuszra, bármit tettünk nem hagyta abba, annyira, hogy sebesre kezdte a két hátsó lábát! Te ilyenkor mit tennél? Mindkettőt szeretjük, akkor most választanunk kellene? Szerintem nem. A kiképző nyakörvvel sikerült leszoktatni erről a rossz szokásáról. Lehet, hogy most sokan elítélnek közületek, de higgyétek el szeretjük a kutyáinkat.
De kínai gagyit nem érdemes venni. Javaslatom van márkára, konkrét termékre, ha érdekel írj privátba.

Válaszolta Zoey9500 gazdi (Szófia), 2013. January 26. #10679

Na inkább hagyd.A szomszédunk vett de két hónap után a kutyája nem bírta és az egyik reggelre halottan feküdt a terasznál.Én nem kínoznám egy ilyen barbár hatalmas nagy hülyeséggel az állatot.A kitalálója sem lehetett normális.Meg nem költenék 60 000 ft-ot ilyenre inkább tanítsd és normális nyakörvet vegyél.

Válaszolta Punky18 gazdi (Cézár Julius), 2013. January 20. #10648

Szerintem is kínzás a kutyának! :(

Válaszolta Kriszti2 gazdi (Cila és Cirmi), 2013. January 13. #10619

Szerintem a félfojtó nyakörv jobb mint az elektromos meg a rendes fojtó, mert nem tud égési sérüléseket és teljesen megfojtani a szegény kutyát.

Válaszolta debi09 gazdi (Muffin), 2013. January 13. #10614

mindenkinek igaza van.mivel az ilyen nyakörvekből több fajta van.alaposan nézz utána mert van amelyiktől csak annyi ütést kap mint a villanypásztortól.

Válaszolta Szafi2000 gazdi (Száfi), 2013. January 13. #10613

Naszóval... Egyik ismerősünknek van, és nekik bevált. Ugyanis ha a hegyre mennek sétálni, akkor már előfordult, hogy lefutott a kutya a hegyről. az útra... Ezért vették meg, és ÁLLÍTANI LEHET, ne azt képzeld el hogy 1000 voltot a kutyába vezetnek, olyan, mint mikor egy bevásárló kocsi feltöltődik,é s mikor hozzáérsz, megrázz...Nekik ez kell, mert a kutya életébe kerülhet. Szóval én jókat hallottam róla, a "Csodálatos kutyadoki" is ajánlja Nem tudom, hányszor írtam le ezt a történetet, de hát na

Válaszolta Chokky gazdi (Hector), 2013. January 13. #10612

Egyetértek Zsömivel!
Az egyik ismerősünk is használ a dalmatáján és megmutatta hogy működik. Rémes nézni ahogy szegény állat szenved és összerezzen alatta! Hector sokszor nem csinál jól valamit de én türelmesen tanítom addig amíg jó nem lesz.
Tapasztalat: addig kapcsolgatja az ember azt a normálatlan távirányítót míg szegény kutya örökre idegbeteg lesz. Akkor már soha nem lesz a régi mindig félni fog!

Árak:40000- 60000 ft között kapható.