‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2013. February 14. #1991

Nem áll fel a német juhász kutyusomnak a füle,pedig már csak 2 hónap van vissza,hogy 1 éves legyen.miért van ez??? :(

Van egy német juhászkityám,aki ma 9 hónap 29 naposmagyarul már csak 2 hónap,és itt van az első szülinapja.de!nem áll fel a füle,pedig már régóta fel kellene állnia.miért van ez????? :(((((

kategória: kutya, válaszok száma:8, kérdés értékelése:+4

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta duccio gazdi (Boglár), 2013. February 18. #10811

Gondoltam.
Akkor meg is van a válasz a kérdésedre. Megnéztem a kutyus képeit, és tisztán látszik, hogy a testarányai nem stimmelnek. Tehát a válasz: azért nem állnak fel a fülei, mert Ő egy keverék.
Amúgy nagyon cuki pofija van.

Válaszolta duccio gazdi (Boglár), 2013. February 15. #10797

Szia!
Törzskönyvezett?

Válaszolta Lime_Reaper gazdi (Thomas), 2013. February 14. #10794

Szia.
A németjuhász kutyáknak körülbelül félévesen áll fel a fülük, ez az úgymond 'standart', de vannak olyan kutyusok akik tenyésztői szemszögből "hibásak", ez azt jelenti hogy az FCI (Nemzetközi Kinológiai Szövetség) által nem elfogadott, nem standard.Az FCI nagyon kötött szabályokat állít fel az ebtenyésztőknek.Szóval, visszaterelve a szót.A kutyusodnak valószínűleg azért nem áll fel a füle mert "hibás".Emiatt nem kell megijedni, de tudomásom szerint nem változtathatsz rajta.(Főleg hogy már ennyi idős)A kajla fül nagyon aranyos, csak hivatalosan nem tenyésztik.Illetve nem tehetik, mert azonnal kiszórják a "hibás" ebeket.
(Itt jegyezném meg hogy a "hibás" szócskát ne vedd komolyan, csak ezt így szokták emlegetni, ezért is raktam idézőjelek közé)