‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2013. February 21. #2005

Kint vagy bent?

Tegnap találtam egy cicát. most az udvarunkon van. nem hozhatom be mert a kutyám is itt van a házban és nem nagyon jonnek ki egymással. szóval a cica ha nem vagyok kint vele akkor a szállító boxban van mert nagyon félek hogy elmegy. adtam neki tejet és kaját. ha kint vagyok vele akkor természetesen ki engedem és úgy nem megy el mert ott vagyok vele. aza probléma hogy amikor be van zárva a boxba,egyfolytában nyávog! szerintetek ki engedjem akkor is amikor én nem vagyok kint?ez nem vicc,segítsetek

kategória: macska, válaszok száma:5, kérdés értékelése:-3

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta rexsona gazdi (frici), 2013. February 22. #10842

Szerintem nem fog elmenni,engem is talált a gazdi a tesómmal eggyütt,ő is úgy félt hogy elmegyünk.Bizony nem mentünk mi sehova immár hetedik éve,kaptunk sok finom kaját ,meg sok sok szeretetet,és kutya is volt ,idővel ő is megszokott minkett.Drukkolok hogy a cicád ne menjen sehova.

Válaszolta MissyofMissylandia gazdi (Queen Missy mbsz), 2013. February 21. #10830

Egyik állat sem szeret bezárva lenni, főleg nem egy szállító dobozba. Ha nincs lehetőséged élhető körülményeket biztosítani a számára, akkor inkább ajándékozd el. Tudom, hogy a szívedhez nőtt, meg segíteni szeretnél rajta, de az nem jó a cicának, hogy órákat egy picike hordozóba zárva kell eltöltenie. Ráadásul ott megfázhat, és még mozogni sincs lehetősége. Jó lenne persze, ha nálad maradhatna, és bevinnéd a lakásba, és mondjuk lakhatna az egyik szobában, amíg össze nem barátkozik a kutyával. Nem lehetetlen őket összeszoktatni, csak idő kérdése. Szegény cicának a jelenlegi helyzet kínszenvedés. Valamilyen más megoldást kellene találnod.