‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte Ildikó1 gazdi (Szürike), 2013. April 21. #2091

Hogy állítsam le a kutyámat,hogy ledomináljon egy másik kutyát?

Sajnos valószínűleg nem vagyok a kutyám számára falkavezér, tudom hogy én rontottam el, de első kutyám, sok dolgot elértem vele, de ezt nem sikerült. séta közben ha szabadon engedem és találkozik más kutyákkal, a másik körbeszaglálása után a hátára ugrik és teszi a "dolgát". azonnal elhívom onnan,jön is, de nyilván a kutyám efféle magatartása zavaró a másik kutya gazdája számára. hogyan lehet erről leszoktatni? ivartalanított kan nj., 2 éves. ezt a magatartást eddig nem produkálta,most többet kirándulunk, így ez bizony nem kívánatos számunkra sem. köszönöm a segítségeket!

kategória: kutya, válaszok száma:2, kérdés értékelése:+1

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta rini gazdi (rinny), 2013. April 26. #11216

szia szerintem vidd el olyan kutyasuliba ahol ugynevezett tükör módszerrel oktatnak vagy bármilyen suliba ami szimpi neked minden kutya más személyiség és egy ilyen helyen személyre szabott segítséget kaphattok

Válaszolta Bebe22 gazdi (Belle), 2013. April 23. #11207

Szia!

Egy kutya számára most is azzá válhatsz, olvass el a neten egy cikket erről, biztos hogy sok okosságot írnak. Egyébként amíg ilyen a kutyád, addig jobb lenne pórázon tartani, mert egyszer oda megy egy másik dominánshoz és abból csak baj lehet.