‹‹‹ vissza a kérdések listájához

Kérdezte gazdi (), 2011. October 06. #883

Hogyan lehet a kant rábírni a párzásra?

Itt van nekem igor és nyár közepén vettem egy 2éves szukát!nah most mikor meghoztam még akkor nem tüzelt de igor akkor is mászott volna rá csak nem hagyta mása!! most itt van a tüzelés szeretnénk kiskutyusokat.....sok ismerősöm szeretne tőlünk...de igor rámászik de vagy 7-8másodperc múlva le is szál róla......mi lehet ennek az oka?? mása most hagyta abba a tüzelés első szakaszát a másodikban van most lenne itt az alkalom de igoron nem nagyon látom a törekvést....

kategória: kutya, válaszok száma:15, kérdés értékelése:-10

A kérdésekre az oldal tagjai válaszolnak akik nem biztos, hogy szakértők vagy állatorvosok. A kérdésekre adott válaszok helyességéért senki nem vállal felelősséget!

Válaszok pontszám szerint

Válaszolta MátaiEnikő gazdi (Maszat), 2011. October 30. #5474

Deme Rozi miért kell leüvölteni a fejét?honnan gondolod hogy mondjuk 10 nagy tesü kutyának nem fog találni gazdát?Nem kell röktön leszidni.És mi van ha már van gazdája mert már meg beszélte valakivel?Nem vezsekedni akarok csak mondtam hogy nem kell rögtön neki esni hogy betegek lesznek a kiskutyák?

Válaszolta Kriszti2 gazdi (Csibész), 2011. October 19. #5409

Inkább ivartalaníts és ha valakinek kell akkor inkább nézzenek szét a közeli menhelyen mert tuti hogy van vagy lesz ott olyan kutya ami mindenkinek tetszik

Válaszolta Kingugu gazdi (Süti), 2011. October 15. #5343

ez milyen kérdés?miért akarod,hogy kiskutyáid legyenek???kutyagyilkos akarsz lenni?

Válaszolta duccio gazdi (Boglár), 2011. October 08. #5269

Hála az Égnek, úgytűnik sehogy sem bírod rá venni. Ne is erőltesd, ezzel csak jót teszel, bár nem hiszem, hogy vagy azon az értelmi képességen, hogy felfogd ennek az egésznek a súlyát. Én már láttam az egyik menhelyen az elaltatott kutyákat, zsákokba összerakva. Olyan szívesen megmutatnám neked is, hátha az agy szinted feljebb lépne eggyel, és akkor már túlszárnyalnád egy moha értelmi képességeit is, és elkezdenél gondolkozni.
Te idióta, normális ember nem szaporít direkt, amikor így is túlzsúfoltak a menhelyek, és ha ezek a kölykök idegbetegek lesznek, akkor valószínűleg ők is ott fognak kikötni, vagy elaltatják őket.
A kaukázusi fajtánál meg aztán végképp nem mindegy, hogy milyen szülőktől származik.

Válaszolta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2011. October 07. #5253

egyébként meg nem megfelelő erősségű tüzelés esetén elutasítja végig a szuka a kant, akkor is ha nem "tetszik" neki, sőt akkor is ha rossz időbe zárod őket össze. 14. nap az ideális, de ez függ a szukád tüzelésének erősségétől.

Leginkább én a mesterséges úton történő megtermékenyítést javasolnám több okból. Nincs fertőzés veszély, és 100% a megtapadási arány.

Válaszolta LilaMoszat gazdi (Szonja), 2011. October 07. #5249

Kérdezd meg Schindler Lacit, neki mindig sikerül...

Válaszolta szilvia7 gazdi (Simba), 2011. October 06. #5245


Ilyen temaban nem szivesen ad szerintem senki sem tippeket,na mindegy.
Parzasra rabirni nemtudod

Lehet hogy meg nem jött el a tökeletes idöpont(ezt nagyon sok kan megerzi) es meg nem akar "pocsekolni"
Az is lehet hogy a kanod meg annyira tapasztalatlan,kesönerö,esetleg valami zavarja,nincs nyugalom körülöttük(netan beteg) hogy emiatt nem akar.
Az is lehet hogy a hölgyemeny nem szimpatikus szamara

De szerintem a legjobb tanacsokat tenyesztö kollegaid adhatjak.