‹‹‹ vissza Lou adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Anett99 gazdi (Lou), 2018. July 18. 09:46:05 #25395

Utálom a szemcseppet

Sziasztok!
Öregségem sajnos engem is utolért. Fájó ízületek, megőszült pofi és a legrosszabb... a szemcsepp. A gazdi nemrég észrevette, hogy sűrűn váladékozik az egyik szemem (a jobb) és elvitt a rettegett állatorvoshoz. Egy nagyon aranyos nő vizsgált meg és azt mondta kicsit be van gyulladva. Kaptam rá szemcseppet, amit utálok, de amíg kapok a csepegtetés után kolbászt, addig nem panaszkodom a gazdinak és szépen tartom a fejem.

Ez az első blogom és azt hiszem ezt a dolgot inkább ráhagyom Loki barátomra. Ő fog majd néha egy-egy helyzetjelentést hozni az itthoni dolgokról mint eddig is, én pedig, majd csak akkor írok, ha valami konkrétan velem történik.

Viszont ha már írok, akkor elmondom nektek, hogy a gazdi rákapott a kutyamasszázsra. Rengeteg videót látott már, amiben a kutyusok ellazulva fekszenek egy pokrócon vagy egy matracon és valaki dögönyözi, masszírozza őket. Ő is kipróbálta rajtunk és mi imádtuk ajánljuk nektek is. Vegyétek rá a gazditokat, hogy többször is masszírozzon át titeket, mert nagyon jó hatással van az egészségünkre. Minket hetente 3x szokott kényeztetni a gazdi fél órát.
Az ebcsont magazin 2015-ös téli számában a 12-14. oldalon olvasott erről bővebben a gazdi. Nagyon szeretjük ezt a magazint online ingyenesen elérhető, ha valakit érdekel. Pár napja fedeztük csak fel, de nagyon megkedveltük.

Nos én ennyit szerettem volna csak elmondani nektek.
Puszi és pacsi minden blökis tagnak! Lou

Hozzászólások száma: 4

Írta Anett99 gazdi (Lou), 2018. July 30. 11:19:34 #2012608

Köszönöm Rocky! Jó érzés, hogy a gazdijaink jóban, rosszban velünk vannak és sose hagynak el minket, még akkor sem ha már nem vagyunk olyan kicsik és "ártatlanok" mint régen. Pár napja megint voltunk a rettegett állatorvosnál és azt mondta a gazdinak, hogy már nagyon szép a szemem szóval hetente összesen már csak 3x kell csepegtetni 2 cseppet. Jövőhéten pedig újra megyünk és a gazdim már nagyon bízik abban, hogy nem kell tovább kellemetlenséget okoznia nekem. Jövőhéten az állatorvos után jelentkezni fogok, hogy elhagyhatjuk a csepegtetést vagy sem. A tesódnak és neked is egészségben gazdag, szép nyári napokat kívánok! Pacsi és ölelés: Lou!

Írta gombika gazdi (Rocky), 2018. July 26. 23:53:36 #2011653

Szia Lou!Nagyon sajnálom,hogy szép korodban ilyen betegséggel küzdesz,örülök a Gazdid ápolásának és türelméhez a szeretett vezérli őket. Nekem van egy tesóm Kittyke ő már 14. éves elmúlt,ugyan ilyen betegségei vannak,már alig hall és lát,őt is anya masszírozni szokta amitől egy kicsit jobban van.Te nagyon ügyes vagy,mert szépen szót fogadsz a gazdidnak.Jobbulást kívánunk és várjuk a további jó híreket hogyléted felől!

Írta Anett99 gazdi (Lou), 2018. July 25. 09:33:32 #2011131

Köszönöm szépen Szuzika!

Írta Eszter53 gazdi (Szuzika), 2018. July 24. 20:47:41 #2011022

Én sem szeretem ha a szememet bántja valaki de ha kel akkor muszáj használni, mert különben nem gyógyulsz meg ,és ez fontos a gazdikád számára ,és neked is így lesz jó. küldők neked gyógypuszit.