‹‹‹ vissza Lou adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta Anett99 gazdi (Lou), 2018. August 17. 14:21:44 #25413

Szemcsepp örökre?

Sziasztok!
Még régebben megígértem, hogy hozok majd helyzetjelentést a szememmel kapcsolatban, de a gazdival egy ideig nem jutottunk gépközelbe szóval, csak most írok.
Még július 27-én visszavitt a gazdi az állatorvoshoz, aki megnézte a szememet és azt mondta, hogy még egy hétig csepegtessünk, hogy a gyulladás ne térjen vissza. A gazdi pontosan egy hétig kitartóan csepegtetett a szemembe én pedig tűrtem, mert tudtam utána jutalomfalat vár rám. Miután letelt egy hét jött a hétvége, amikor már nem kellett csepegtetni ám hétfőre ismét bevörösödött a szemem. A gazdi vissza is vitt az állatorvoshoz, minden tiltakozásom ellenére és sajnos kaptunk jó és rossz hírt is. A jó az, hogy a gyulladás eltűnik, ha csepegtetünk továbbra is, a rossz hír pedig az, hogy soha nem hagyhatjuk el a szemcseppet, különben abból nagyobb baj is lehet. A gazdi nagyon szomorú emiatt, mert a látásom is romolhat a beteg szememre. Én viszont a jót keresem ebben az egészben, ami nem más mint, hogy minden csepegtetés után finom falatokat kapok.
Remélem több bajom nem lesz a szememmel, de ha mégis megígérem nektek, hogy írni fogok még. Puszi és pacsi minden blökis barátomnak!

Utóirat: Már harmadszorra írjuk újra a gazdival ezt a kis blogot, mert valamiért nem akarta elmenteni a blöki.

Hozzászólások száma: 3

Írta Anett99 gazdi (Lou), 2018. August 20. 14:21:30 #2017434

Köszönöm szépen a biztató szavakat Lulu!

Kittyke örülök, hogy ilyen szerető gazdijaid vannak. Szeretnek és óvnak minket öregségben, betegségben és sosem adják fel a harcot értünk. Neked is köszönöm a vigasztalást!

Írta gombika gazdi (Kittyke), 2018. August 19. 19:42:54 #2017305

Szia kedves Lou!
Én a Rocky tesója vagyok.Nagyon sajnálom,hogy egész életedben szemcseppentőt kell használnod,jobb híreket vártunk!Viszont így továbbra is jó lesz a látásod,pár pillanat alatt meg van a cseppentés és még juti falit is kapsz.Nekem sajnos ,már nem lehet rajta segíteni,hol vizes tálba lépek,ami az utamba akad azt mind tarolom,de gazdiék soha nem szidnak megérte.Azért bízzunk benne,hogy neked még javulhat az állapotod.Szeretettel gondolunk rátátok,puszink az egész családnak! Kittyke,Rocky,Anya gazdi

Írta Jutka19470329 gazdi (Lulu), 2018. August 18. 18:24:16 #2017080

Nagyon sajnállak, de bízok benne, hogy nem lesz komolyabb baj és rendbe fog jönni a szemecskéd