‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. November 03. 12:47:37 #11651

Szökésem. :)

Sziasztok!

Ez lesz az első blogbejegyzésem, de ezt meg kell osztanom veletek. Történt ugyanis, hogy vasárnap reggel sétára indultunk gazdimmal. Én nagyon izgatott voltam, jó szokásomhoz híven, mert mégiscsak séta, szagok, alig vártam. Jó nagyot sétáltunk a telepen, már-már el is fáradtam, mire a ház előtt összefutottunk Fügével, egyik jó barátommal, aki játszani, rohangálni hívott. Persze jeleztem gazdinak, hogy engedje már el a pórázt, mert nehéz úgy rohangálni.
Ő meg is tette. Jó volt végre futkosni kicsit, kergettem fügét, de ő gyorsabb, nem érém utól általában. De jó volt futkosni.

Füge megunta, sokkal hamarabb, mint azt én szerettem volna, de sebaj, gondoltam körbenézek, hátha akad még játszópajti.
El is indultam felfedezőútra, bár fél fülemmel hallottam apa hangját, olyasmit mondott, hogy álljak meg, de nem voltam benne biztos, hát tovább mentem. Néha azért hátrapillantottam, hogy apa okés-e még, mert azért nem hagynám magára, ki tudja, mi lenne vele nélkülem.

De Ő jött utána. Hát gondoltam akkor semmi baj, jön játszani Ő is, sőt még rohangál is velem. Én meg, ha már így alakult, gondoltam felfedezem a helyszínt.
Rohantam, láttam, hogy gazdi jön utánam, semmi baj, hétvége van, jó idő, futkosás.

Távolban megláttam egy kutyát, szép nagy volt, egy nő hozta pórázon, nosza gondoltam játszópajtás, odaszaladok.Így is tettem, gyorsan odasiettem, jön apa is utána, mi baj lehet.
Amikor odaértem a nagy, csúnya kutya se szó se beszéd, beleharapott a farkincámba ami fájt nagyon. Nem értettem, én csak játszani akartam. De nem volt már kedvem tovább futni, megvártam gazdit, de amikor odaért nagyon lihegett, nem teljesen értettem, de még Ő is letorkollt, pedig én csak játszani, futkosni akartam és a gonosz nagy kutya megharap. Erre még a gazdi is leteremtett... Ki érti ezt...?

Otthon valami Betadinnal kenegette a farkincámat, de nem volt jó, mert még fájt. Nem értem ezt a világot, én csak játszani akartam.

Hozzászólások száma: 0