‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. November 10. 13:02:56 #11819

Ébredés...

Azt hiszem a mai reggelemet muszáj vagyok szavakba önteni. A szokásos problémával kellett megint szembesülnöm a mai nap folyamán, miszerint továbbra sem értem meg az embereket.

Történt, hogy apával tegnap este korán nyugovóra tértünk. Nem tudom miért, nem szokott ilyet csinálni, de gondoltam nem baj. Úgy is szottyadt idő van, a lakás meleg, nosza, szunya...

Mondjuk kukkoltam apát, mert olyan fura pózban eludt el, de gondoltam biztos valami kúra, fájhat a dereka. Így hát alaludtam én is, gondolván baj nem lehet. Midőn vadul futkosok a csontokkal tartkított álombéli kutyamezőkön, egyszer csak hangokra riadok, mintha valami történés venné kezdetét. Pillázok rendesen, mert még sötét volt, de felderengett apa körvonala amint épp feltápászkodik a fent említett fura pozícióból. Menten megörültem, mint kutya a farkának (még nem jöttem rá melyik részem az), korán séta, ihajj, fel is pattantam. Bár apa még mindig fura volt, mintha nem vett volna észre. Elé ugrottam, pattogtam, erre majdnem elesett bennem. Valamit mondott is, de nem értettem. Nem fér a fejembe, hogy miért nem tud megtanulni már a nyelvemen, sok ideje vagyok már vele és folyton tanítgatom. Úgy látszik Ő egy nehezen tanuló kétlábú!

Örömködök ott magamban, de csak nem történik semmi. Sőt, befekszik az ágyába. Hát, lestem ki a fejemből, hogy ezt így hogyan is gondolta, én már mennék sétálni. Nehogy már lefeküdjön, nem volt elég ennyi alvás?Én tudom, hogy elég volt neki és mivel én egy nagyon odafigyelő, empatikus eb vagyok, gondltam nem hagyom, hogy túlaludja magát, még fáradt lesz a drága.

Hát gondoltam nem hagyom és folyamatosan ébren kellett tartsam. Bár nem értem miért nem örült neki, hisz csak neki akartam jó. Jó közel is hajoltam, hogy értse mit ugatok, de nem fogta fel. Nem értem én, ennyire értetlenek az emberek?Komolyan fontolgatom, hogy beíratom apát egy nyelvtanfolyamra, hogy értse már mit ugatok neki.

Két óráig kellett tartanom a frontot, el ne aludjon! Remélem este meghálálja kitartásomat!

Hozzászólások száma: 2

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. November 11. 10:50:21 #730073

Szia Judy!

Ugye, én sem értem ezeket a magas kétlábúakat. Valami olyasmit mondott, hogy rosszul aludt. Nem értem, én mindig jól alszom:

Hát a vacsi... Ne is említsd. Bármikor tudnék enni, én sem értem miért csak este van kajcsi. Pedig nincs is jobb. Néha, tán' hetente egyszer hiába várom nem kapok. Ilyenkor felmerül bennem, biztos rossz voltam, de neeem, olyan nincs.

Írta HalaszneMonika gazdi (Judy), 2010. November 11. 10:14:41 #730031

Szia Mexi!
És mi volt a gazdiddal? Csak nem beteg lett?
Én a kajával vagyok így. Miért kell kivárni hogy mindig ugyanabban az időben kapjam a vacsit? Már egy órával előtte mindent bevetek hogy megkapjam,szépen nézek a gazdira,utána vakkantgatok,majd udrálok rá. De csak mindig azt mondja hogy még nincs itt az idő. Miért kell nekem mindig az időt várni?
Ki érti a kétlábúakat?