‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. November 17. 13:00:44 #11948

Játékelmélet 2.

Nos, folytatva a tegnap esti jó szériámat - már ami a játékot illeti -, a ma reggelem sem volt eseménytelen. Bár itt azért jóval szerényebb felhozatalról kell beszámoljak, de én pozitív személetű eb vagyok, örülök a kicsit dolgoknak is. (no, persze nem kajánál, neeem! )

Reggel természetesen keltettem apát. Igazán nem értem, hogy ezen miért képes még mindig meglepődni, következetes kutya vagyok, mindig ezt csinálom. Mégis meglepődik. Ki érti a kétlábúakat...
Mondjuk a szokásoshoz képes hamarabb kipattant az ágyból.Itt vélek némi összefüggést felfedezni azzal, hogy ébresztés közben felborítottam egy virágot, mert lecsúsztam az ágyáról, pont meglökve a virágot. Ez persze apának nem tetszett. Mit van úgy oda némi gazért, örüljön, hogy nem pislantom le...

Séta, jó idő, friss levegő, szagok, illatok, emberek, kutyák --> JÁTÉÉÉÉK!
De senki nem akar játszani. Hopszika, hogy is van ez?Egy pincsi acsarkodik... Fel sem veszem, ki vagy Te itt, kérdem?Na ugye... Gazdija elhúzza... Húzzad csak, vele úgy sem játszanék, már csak azért sem!!! Meg különben is, még rálépek és agyonnyomom... Kell nekem a kutyapolice?Naná, hogy nem, méghogy egy hideg cellában kuksoljak, előzetesben... Áh, a börtönkoszt nem nekem való.

Továbbsuhanva viszont feltűnik egy fehér gombolyag. Olyan méretem. Huh, no itt alakulhat némi game, nosza usgyi oda. Kiderült, egy négy hónapos golden fiú. Imádnivaló... Na, itt az idő, most én leszek a tanár, megmutatom neki, mi a dörgés. Hívtam játszani, jött. Imádom! Bár a futkorászás elmaradt, mert gazdija nem eresztette, de nekem így is jó, naná. Aranyos volt, még olyan kis esetlen.

Aztán apa elhúzott. Valamit vartyogott, hogy meló, de nem értettem. Szóltam is neki:"héjj fádre! itt még lenne játszanivaló" de semmi. Szó ami szó, durci lettem. Hát hová ez a nagy tempó?Itt egy újónc akit be kell avatni és én ott vagyok ebben, erre fater elvisz. VÁCCÁP?
No sebaj, még visszatérek.... Mexi is back! Mint Arnold, naná!

Hozzászólások száma: 2

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. November 17. 14:59:02 #737420


Írta kolmanicsgabi gazdi (Junior), 2010. November 17. 14:42:24 #737395