‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. November 18. 12:47:28 #11964

...és a széria folytatódik

Kedves Állat-barátaim!

Úgy tűnik, hogy a néhány napja tartó sikerszériám folytatódni látszik. Tegnap este már alig vártam apát, hogy jöjjön haza dolgozóból. Természetesen én már be voltam sózva, friss tengeri sóval a fenekemen, hogy "lecc góóó" sétálni. Vágyaim nem is várattak sokat magukra, apa kapta magát és már rajtam is volt a hám.

Várakozásimmal ellentétben, kevés jácctárs akadt a sétánk közben. No, de!Ámor nyila ismét közel suhant el mellettem, jutott a jóból nekem is. (ha már a Játék nyíl nem felém repült.)

Összefutottünk Ria-val. Ő egy fogalmam sincsen milyen fajta, keverék, nagyon pici, barna kutyi. Ellenben nagyon csábító.

Kicsit rosszul indítottam nála, mert a sötétből ugrott elém, én meg majd szívrohamot kaptam. Rögtön rá is mordultam, "há' ne ijeszgess te lyány! ". Ez nem jött be neki, taktikát kellett váltanom, s így már, heves farokcsóválások közepette sikerült felmérnem a terepet, hogy itt bizony lehet Mexinek keresnivalója, még kikaparható az a gesztenye.

A gazdik váltották a szót, s közben valami olyasmit mondott Ria gazdija, hogy tüzel. Nos barátaim, mondhatom nem vagyok egy hülyegyerek(kutya), vak sem vagyok, s a műtét után rendesen ki is tudom nyitni a szemem, de hogy én egy árva lángcsóvát sem láttam Ria felől fellobbanni, arra a nyakacskámat teszem. El kell vinnem apát már szemészetre is. Nem is sejtettem, hogy mennyi gond van a kétlábúakkal...

No, de visszatérve a hölgyhöz. Oké, hogy lángok nem csaptak fel belőle, mint valami démon lédiből, de olyan fini szimata volt, hogy kezdtem lángra gyúlni. No, mondom apci, lesz itten lángolás, de részemről! Rámozultam, mint igazi pasi, de volt egy bökkenő, elfért a hasam alatt a kislány. Így a hátulról ráugrós téma parlagon maradt, mert mindig a saját lábamra érkeztem.

De összességében jót flörtöltünk. Nehéz is mostanában az életem, ennyi lehetőség, s választani kellene... Nem is tudom, hogyan fogok megbírkózni a bőség zavarával. De asszem megoldom valahogy...

Hozzászólások száma: 2

Írta HalaszneMonika gazdi (Judyék), 2010. November 18. 14:24:25 #738257

Csúcs vagy Mexi!
Ne is hagyd magad! Hát ki a férfi a gáton?

Írta kolmanicsgabi gazdi (Junior), 2010. November 18. 13:57:53 #738235


Te kis Casanova!