‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. November 19. 12:31:08 #11978

A zöldfülű... (2. rész)

Éreztem már, hogy itt be kell vessem magam, mert mégiscsak egy kopasz... Gondoltam gyorsan kezébe nyomok egy fogkefét, ultra derm-et, s kiaadom az ukázt, folyosót felmosni!

De Mexi nem egy szőrösszívű őrmester, nem akartam még elvenni a kedvét a telepi léttől, gondoltam előbb bemutatkozom. Jó szokásomhoz híven odacsörtetek, jelzvén, hogy ki a rangidős, de itten enyhe hiba csúszott a gépezetbe, mert félreértette félreérthetetlen célzásomat. Itt most nem térek ki e paradoxon magyarázatára, miszerint a félreérhetetlent hogyan tudta mégis félreérteni, én sem annyira értem. (majd tán' megkérdem apát, de nem akarnám, hogy buta ebnek tartson, inkább asszem felütöm az EBciklopédia Galaktikát!)

Szóval nem vette a lapot az újonc. Nem értette, hogy itt most fegyelmezés venné kezdetét. Sőőőt, elkezdett játszani. No itt már kiadtam a parancsot:"vi-gyázz!, balra igazodj!", de fingja nem volt mit ugatok. No gondoltam itt komoly kiképzés kell kezdetét vegye.
De nézegetve kicsit őt, felolvasztotta jég szívemet és gondoltam akkor legyen egy kis játék. (persze csak itt súgom meg, hogy azért nekem is nagyobb kedvem volt ehhez, de neki el ne mondjátok!)

Nos, kis ismerkedés után a következő adatokat gyűjtöttem: 10 hetes beagle lány, Liza álnéven, most került a darálóba!Egy lány, értitek, LÁNY! Már megint.... Bár kicsi volt még, de úgy döntöttem, feláldozom magam és leszek a mentora. Hatalmas rohangálás vette kezdetét, a kis drága kavart mindenfelé. Sőőőt, még a patámba is belecsimpaszkodott a kis tejfogaival. Persze azért mindennek van határa:"innye, kistáska, ezt azért nem kéne! "Pici tejfogai szúrták a lábam, de ma még elnéztem neki.
Kergettem én minden felé, csak apa vakkantott néha bele, hogy rá ne lépjek!Szó ami szó, lehet benne valami, mert tán' fél kiló, ha volt én meg 20. Köszi papszi, hogy jelezted!
De csalt ám a kiscsaj, mert átrohangált a hasam alatt... Én meg majd' nyakamat törtem.

Nos, emígyen zajlott az első találkozás egy Zöldfülűvel.

Hozzászólások száma: 1

Írta kolmanicsgabi gazdi (Junior), 2010. November 20. 11:50:19 #740443

Isteni kalandos életed van, Mexi!