‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. November 22. 13:06:05 #12047

Hétvége. (2. rész)

Üsse kő, bemutatkozom már neki, szó ne érje a ház elejét:"szia dobi, Mexi vagyok a 3-asból. Ez itt apa."Persze csak finoman, illedelmesen, mert... Óriás... No, neeeem, Mexi nem kakkantotta össze a gatyát, nem olyan ő, de lássuk be feleim, hogy még egy kiskutyát könnyen intézek, de egy ekkora borjú nagyon rosszul mutat átharapott torokkal, s mindennek tetejébe, nagyon nagy gödröt kell ásni neki. Hát kell ez nekem egy ilyen szép szombat reggelen?Ugye nem...

Az összképet tekintve még nem sikerült levonnom a konklúziót, hogy most milyen irányt vesz ezen túl a kapcsolatunk, bár árulkodó jel volt, hogy a dobi inkább játszott volna, sem mint belebonyolódjon valami hatalmi harcba, főleg velem... ugye... Azért összességében jó nyomokat hagyott bennem a találkozó.

A sétánk itt nem ért még véget, találkoztunk egy bolognese-vel. Rohannék oda, de a gazdija nem engedi. Vérebnek néz! Komolyan... Vakok az emberek???Tényleg azt gondolják, hogy az előző napi vérengzés nyomait felfedezik rajtam???Ne már, minden áldott nap szépen megtisztálkodom, véletlenól se látszon rajtam, ha valahol rendet kellett vágnom.
De nem, elhúzza. Azt mondja fél. A kutya... Értitek, a kutya... Tőlem. Odaugatok már:"héló rinyagép, a kutyád nem fél, csóválja a farkát, csillog a szeme" de semmi. "ne vetitsd ki saját félelmeidet a kutyára!"semmi... Lehet szakmát váltok és elmegyek Csodálatos Kutyalelkidoki-nak, megy ez nekem. De nem tudtam meggyőzni. Apa nem szólt bele, pedig mondtam neki, hogy faterka segíts már, nem akarják az igazságot!De nem. Elszontyolodtam, hogy itt most nem rúg Mexi labdába.
No sebaj, jön még kutyára dér, úgy is tél lesz...

A nap további része az estéig viszonylag eseménytelenül telt, sokminden nem történt. Délután apa átvitt nagymuterékhoz, hogy ott héderezzek kicsit. Bejáratos vagyok, nagyfaternak már az ajtóban adok egy ötös, nagymuternek dobok egy csókot, hát lehet engem nem szeretni???

Folyt. köv.

Hozzászólások száma: 1

Írta HalaszneMonika gazdi (Judyék), 2010. December 28. 16:37:12 #782205

Mi szeretünk!