‹‹‹ vissza Mexi adatlapjához vagy blogjaihoz

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. November 22. 13:21:56 #12048

Hétvége. (3. rész)

Ám de, még messze nem ért véget a hétvége, mert még csak szombat délutánig veséztük ki, pedig volt itt még egy kevés izgalom.

Oké, nagymuteréknál nem volt egy eseménydús tartózkodás, de hamar jött apa, ballagtunk haza.

Magyarázott valamit út közben, hogy sok ember, meg ilyenek, de nem figyeltem, lelkesen szemléltem, hátha akad jáccipajti!De most semmi, hazaértünk. Apa vadul pakolászik, rendet rak. Mi a tünet fádre? Nem szokol Te ilyeneket csinálni. Megint magyaráz valamit, hogy sok ember, ilyenek. Jajj, mondom már mit beszélsz itt, a kérdésre felelj!Nem érti. MIlyen nyelvsuliba jár, de komolyan, hogy ennyit sem ért?De pakol tovább.
Kisvártatva megcsörren a kapucsnegő. Mi a... jött valaki. No, de ki lehet az?Fura, apa kienged a folyosóra. Ne legyek már rest, ki is iszkolok üdvözlendő az érkezőt. Jéééé, Te vagy???Ezer éve... Üdvözlöm, ugrálok, összeugrálom, harapdálom, örömködök.

No, végre valami izgalom. Épp kezdenék lecsillapodni, megint a kapucsengő. Folyosóra ki, jééé Ti vagytok?Ezer hónapja... Üdvözlöm, ugrálok, összeugrálom, harapdálom, örömködök.

Egyre jobb, komolyan. "Öreg, nem is szóltál, hogy itt vendégség lesz, hát legalább egy fodrászhoz elmentem volna"
Megint a csengő, már fáradok. Folyosóra ki, de má csak séta. Ti vagytok? De jó. Üdv, pici ugra, pici harapda, pici öröm, oké, elég, gyerünk már be, jóból is megárt a sok.

Valami összejövetel volt faternál. Imádom ezeket, mert mindig hoz mindenki csörgő zacskós eledelt és hogy, hogy nem, Mexi mindig kap belőle!Talán, mert annyira, de annyira ellenállhatatlanul vagyok képes nézni, hogy nem lehet ellenállni. Degeszre is tömtem magam mindenféle jóval, apa legnagyobb bánatára, de magára vessen, minek hívja a sok embert?

A hétvége másik napja inkább pihenéssel telt. Persze volt séta, de az eddigiektől eltérően, sok hullámot nem vert.
Összességében viszont elmondható, hogy ez is egy egész kis kellemes hétvége volt. Remélem a folytatás is hasonló lesz!

Hozzászólások száma: 3

Írta HalaszneMonika gazdi (Judyék), 2010. December 28. 16:39:45 #782210

Mexi néha lazítani is kell!

Írta berczy04 gazdi (Mexi), 2010. November 23. 11:38:25 #744595

Hát köszönöm, igyekszem.

Írta kolmanicsgabi gazdi (Junior), 2010. November 23. 09:01:43 #744528

Remélem én is Mexi, mert imádom a blogjaidat olvasni!